První tým tabulky přijede prověřit Vsetín

A máme tu další ligové domácí utkání buldočího ženského A týmu. Bude to opět duel proti mladým hráčkám z Florbal Vsetín. Ženy jsou po 4 odehraných zápasech zatím 100% a s rozdílem pouze 3 bodů se po posledním hracím víkendu usídlily na prvním místě ve východní části první ligy žen. 
Hráčky ze Vsetína se v 1. lize začínají pomale rozkoukávat. To že budou v následujícím vzájemném zápase s Buldočkami zákeřnějším soupeřem než minule, daly vědět jejich poslední výhrou nad FTC Vysoké Mýto 7:4. Právě Vysoké Mýto se drží na druhém místě za našimi ženami.

Minulý souboj těchto družstev dopadl tříbodově pro hráčky Brna, které vyhranou 3. třetinou si pojistily výhru v celém zápase. Hráčky Vsetína však gólově držely krok po celé dvě první třetiny. 

Zopakují ženy druhou výhru proti tomuto týmu na domácí půdě nebo soupeř ukáže dravost a bude brát další body proti silnému soupeři jako v jeho minulém zápase?

O přestávkách se můžete tešit na diváckou soutěž a také oceníme vylosovaného diváka. Tak neseďte doma a vyražte si zpříjemnit nedělní odpoledne florbalem!