První extraligová výhra!

Ženské áčko si z Liberce veze svoje první extraligové vítězství.
L i b e r e c - Buldočky do zápasu vstoupily aktivněji než domácí a po 7 minutách hry začaly i sklízet plody své aktivity. Kdo jiný než Pavlína Bačová totiž otevřela skóre v liberecké hale a o 5 minut později vedení zvýšila Linda Hyksová. Do konce třetiny se však Liberecké Crazy Girls přiblížily zpět na dostřel jedné branky.

Ve první polovině druhé dvacetiminutovky jsme sice gól neviděli. Ale brankovými hody v druhé půlce nám to oba týmy náležitě vynahradily. Přestřelku začala gólem v oslabení Pavlína Bačová načež se o minutu později prosadila Nikola Domonkosová a ani ne o další šedesátivteřinovku se prosadila Linda Detková. I liberec však ukázal že umí dávat slepené branky a o 15 vteřin později snižoval na 2:5. To se však hostujícím buldočkám nelíbilo a o půl minutky později díky 3 brance Pavlíny Bačové v zápase opět vedly o 4 branky. Do konce periody se však ještě Liberecká děvčata prosadily dvakrát a do šaten se tak odcházelo za stavu 4:6.

V poslední třetině si buldočky už jen pojistily svou první výhru v sezóně díky brankám Petry Hložánkové a Anny Bachraté.
O další body se buldočky pokusí porvat doma s ostravským FBC.


-Filip Volovec