O čtvrtfinálových zápasech kapitánka Anna Bachratá

Ženy mají za sebou další úspěšné kolo play-off, ve kterém odehrály dvě utkání proti soupeřkám z Florbal Chomutov. První, sobotní na domácí půdě, kterého jste mohli být součástí a druhé na hřišti soupeře. O semifinálových bojích nám řekla pár vět kapitánka týmu Anna Bachratá.

" Sobotní utkání, které jsme odehrály doma na Sportpointu jsme nezačaly vůbec dobře. Hned v prvním střídání jsme inkasovaly laciný gól a tím jsme sobě ani golmance moc nepomohly. Nemohly jsme najít klid na hokejkách a hra byla hrozně nervózní. Hru jsme zlepšily až ke konci první třetiny. Od druhé jsme začaly hrát nový zápas. Hráčky s balónkem i bez něj se začaly na hřišti více hýbat a hned jsme si vytvářely několik pěkných šancí. I přesto, že za záda golmanky padl ve druhé třetině ještě jeden gól, tak jsme k mnoha šancím soupeřky nepustily. Třetí třetina už byla v naší režii a vítezství jsme si pohlídaly.

V neděli nás čekala dlouhá cesta do Chomutova. Z toho jsem měla největší obavy. Už několikrát v sezóně jsme po dlouhé cestě nezvládly vstup do utkání, bála jsem se, že začneme ještě hůř než v sobotu. Na hale v Chomutově jsou položené parkety a my máme všechny tréninky na gumě, takže i z tohoto jsem byla taky lehce nervózní. Opak byl ale pravdou, zápas jsme začaly ve skvělém tempu a přišlo mi, že i povrch nám více vyhovoval. Přestože v zápase byly pasáže, kdy jsme pohyb začaly zanedbávat, vždy jsme se dokázaly zvednout a hru znovu zrychlily. Nedělní zápas jsem si opravdu užila. Nejen že jsme golmance Makině Markové pomohly k udržení nuly, ale povedlo se nám vsítit 9 krásných branek a to všem lajnám. 

Teď nás čeká Velikonoční semifinále proti FA Mladá Boleslav, která skončila v západní divizi na druhém místě. Určitě to bude vyrovnanější utkání, ve kterém budeme potřebovat hlas každého fanouška. Přijďet proto na Velký pátek ve 20:00 na halu SportPoint a buďte u toho opět s námi!"


Sobota
iBB vs. Florbal Chomutov   6 : 3

15. Kateřina Honcová, 26. Yvona Dostálová, 31. Nikola Domonkosová, 37. Linda Detková, 45. Monika Zamazalová, 45. Hana Štěrbová - 1. Lenka Láryšová, 11. Kateřina Oličová, 39. Lucie Kopýtková;

Fotky ze sobotního utkání:

https://drive.google.com/drive/folders/1is13FjYVERh7yRuhDsMTdmAuXtQEA3P9?usp=sharing

Neděle
BB vs. Florbal Chomutov   9:0

6. Regina Obrovská, 6. Gabriela Ďurišová, 12. Veronika Pohlodková, 25. Regina Obrovská, 29. Kateřina Honcová, 46. Michaela Žáková, 49. Michaela Žáková, 55. Michaela Žáková, 57. Simona Némethová



NÁSLEDUJÍCÍ UTKÁNÍ 
 

Pátek 30.3. 20:00. BB vs. Boleslav (SportPoint)

Sobota 31.3. 17:00 Boleslav vs. BB (MSH M. Boleslav)