Buldočky nestačily na Vsetín

Bulldogs do zápasu nevstoupili úplně nejlépe, kdy hned ve druhé minutě zápasu inkasovali po standartní situaci. Dalších několik minut sice udávali tempo, ovšem bez vstřeleného gólu. Naopak Vsetín stihl do přestávky skórovat ještě dvakrát.

Druhá třetina byla ovšem úplně jiná, Vsetín polevil a Brno přidalo na otáčkách. Není se čemu divit, že po 2 třetinách bylo skóre vyrovnané 3:3 a schylovalo se k napínavému konci zápasu.

Ve třetí třetině Vsetín hned ze začátku odskočil o dva góly. A i přes veškerou snahu se již nepodařilo zápas otočit v prospěch domácích. Bohužel tak přišla první porážka v sezoně.
Nejlepší hráčkou byla vyhlášena Tereza Halaštová, která je u nás na hostování právě od dnešního soupeře z Valašska. A právě s ní vám přinášíme krátký pozápasový rozhovor.
 

Jak bys hodnotila dnešní zápas?
První třetina byla taková, že jsme se do toho zápasu teprve dostávali. Bohužel jsme se někdy nestíhali vracet a na to jsme taky doplatili. Druhá třetina byla lepší. Dokázali jsme dát gól a díky tomu jsme vlastně dali hlavy nahoru a bojovali dále. A také to se nám vyplatilo. Vyrovnali jsme na 3:3. Třetí třetinu jsme zase trošku polevili a taky jsme na to doplatil. Bohužel jsme dostali další 3 góly a to už se nám nepodařilo srovnat. Sice jsme se ještě snažili, co nám síly dovolili, ale bohužel.

Jaký byl pocit zahrát si proti Vsetínu, ze kterého jsi u nás na hostování?
Na dnešní zápas jsem se těšila už dlouhou dobu. Byla jsem lehce nervózní, ale to se dalo čekat. Ten pocit se nedá popsat, to si musí člověk zažít na vlastní kůži.

V čem je pro tebe největší rozdíl mezi juniorskou a ženskou soutěží?
V ženské soutěži se hraje více do těla, ale hlavně je rychlejší než ta juniorská. Rozhodčí pouštějí více faulů a nechávají zápas více plynout.
 
(FV)

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ ZDE