Buldočky doma na Tigers nestačily

Buldočky v rámci 10. kola nejvyšší ženské soutěže přivítaly doma jižní město, které si sebou odvezlo i všechny 3 body.
 
B r n o - Do zápasu oba týmy vlétly na plno a již ve druhé minutě Tigers otevíraly skóre zápasu. Buldočky se však nezalekly a za 20 vteřin Eva Stará zápas vrátila do vyrovnaného stavu. Po bláznivém začátku se oba týmy uklidnily a bylo vidět že nechtěly připustit žádné chyby, v 8. minutě však i přesto šly Tigers opět do vedení. a dalšími třemi góly první třetinu kontrolovy. Na konci první dvacetiminutovky se však domácí ještě zvedly a Pavlína Bačová snižíla na 2:5.

Posílněny gólem z konce třetiny buldočky vlétly i do té druhé a na rozdíl dvou branek snižovala Yvona Dostálová. Hra se však opět zklidnila a oba týmy se činily výbornou defenzívou, což ostatně potvrdily hostující hráčky i dobře zvládnutým oslabením. Po klidnějším zbytku první desetiminutovky se však v druhé polovině třetiny Tigers zase rozstřílely a do šaten se po 40 minutách odcházelo za stavu 3:8. 

I do třetí třetiny buldočky dokázaly vstoupit gólově a Pavlína Bačová upravovala skóre na 4:8, což byl ovšem poslední gól buldoček v zápase i přesto, že do konce třetiny měly k dispozici tři početní výhody. To hostující hráčky se do konce zápasu ještě párkrát zaradovaly a odjížděly s výsledkem 4:11 a třemi body. 


Bulldogs Brno - Ivanti Tigers Jižní Město 4:11
branky: 3. Eva Stará, 19. Pavlína Bačová, 22. Yvona Dostálová, 43. Pavlína Bačová - 2. Lucie Řezáčová, 8. Kateřina Fousová, 10. Eliška Chudá, 11. Kateřina Fousová, 17. Dominika Steinbachová, 34. Kateřina Kovaříková, 38. Lucie Řezáčová, 40. Eliška Chudá, 48. Eliška Chudá, 48. Lucie Řezáčová, 51. Lucie Řezáčová; rozhodčí: Martin Petřík - Tomáš Podlesný; vyloučení: 0:5; využití: 0:0; diváků: 85; zásahy brankářů: Markéta Marková 18 - Kristýna Karli 19; po třetinách: 2:5, 1:3, 1:3;



-Filip Volovec