Vyrovnané utkání rozhodla třetí třetina

První dvě třetiny bylo utkání v České Lípě vyrovnané a o vedení se soupeři přetahovali. Třetí třetina však patřila domácím.
V utkání se jako první prosadili domácí, když se v 9 minutě trefil Dzierža. Srovnat se povedlo Václavu Černochovi gólem do posunuté branky. Poté se Buldoci dostali třikrát do vedení, Českolipští ale dokázali vždy odpovědět a drželi stav utkání po dvě třetiny vyrovnaný.
Na svoji stranu strhli zápas domácí ve třetí třetině. Ubráněné oslabení 5 proti 3 spojené s pětiminutovým trestem nakoplo Lípu. Dvoubrankové vedení ještě navýšili o další branku na 7:4. Poslední branku přidali domácí do odkryté branky Buldoků a kosmeticky upravil konečný výsledek na 8:4.

Vyjádření trenéra hostí pana Davida Kyzlinka: "Dnes odevzdané body domácím, hrubými chybami nabízíme soupeřům jednoduché branky a z množství šancí, které si vypracujeme, proměňujeme minimum. Musíme hrát hlavně nahoru a připravit se na další soupeře."
 
Vyjádření trenérky domácích paní Lenky Bartošové: "Dvě třetiny z naší strany nic moc florbal, ale ve třetí třetině jsme přežili klinickou smrt, a ta nás nakopla a díky tomu jsme ten zápas vyhráli.."

statistikypoZAPASEceskalipa.png