Výlet do lázní se povedl

Předposlední výjezd základní hrací části zavedl Buldoky až do Karlových Varů. Sem vyvezli Superligu Sparťané a jak předesílali, hala byla opravdu do posledního místa naplněná. Atmosféru si pochvalovaly oba týmy z nichž vyšli vítězně Buldoci. 
Utkání ještě ani pořádně nezačalo a už si šel na trestnou lavici sednout „domácí“ Časar. Nabídnutou přesilovku Buldoci nevyužili, chvíli na to se již skóre měnilo. Sparta se pak dostala pod tlak, brněnští florbalisté z něj ale nic nevytěžili. Radovala se naopak Sparta. To bylo z její strany v první třetině vše. Buldoci u jedné branky nezůstali a do konce první třetiny přidali ještě dvě. 
Náskok z první třetiny Buldoci ve druhé části ještě navýšili a nadále kontrolovali hru. Pražští pouze korigovali průběžné skóre na 2:5.
Po 18. vteřinách třetí části to už bylo o čtyři branky, do padesáté minuty pak na tabuli svítil stav 2:8. Poslední branku utkání vstřelil Radek Krajcigr v šestapadesáté minutě utkání. 


Komentáře trenérů

Jaroslav Berka (ACEMA Sparta Praha): Nejprve bych rád ocenil skvělou atmosféru a organizaci utkání. Bohužel to tady dneska domácím nepřálo a nejspíš nám ani nepomohla palubovka, na kterou nejsme zvyklí. Utkání rozhodly naše oslabení v první polovině zápasu, kdy soupeř ty možnosti přesilovek dostával až lacino a využil je k rozhodnutí zápasu. Poté si Brno velmi zkušeně řídilo hru, rozdíl byl zejména ve hře s míčkem. Děkujeme všem!

Jan Kadlec (Bulldogs Brno) - Klobouk dolů, veliké poděkování a respekt všem, kteří se podíleli na organizaci a průběhu nejen našeho utkání, ale i celého dnešního dne. Ve Varech se nám hrálo velice dobře. Vyhráli jsme všechny třetiny a k tomu navíc spálili spoustu dalších vyložených šancí. Po reprezentační přestávce budeme ještě lepší.


Kanadské bodování utkání                                                                                                                               Fotogalerie


NEJLEPSI-SPARTA-(1).png1. Jakub Mendrek (itelligence Bulldogs Brno) 4 (4 + 0)
2. David Coufal (itelligence Bulldogs Brno) 4 (0 + 4)
3. Radek Krajcigr (itelligence Bulldogs Brno) 3 (2 + 1)
4. Jiří Bauer (itelligence Bulldogs Brno) 2 (1 + 1)
5. Josef Žižka (itelligence Bulldogs Brno) 2 (1 + 1)
6. Jiří Koutný (itelligence Bulldogs Brno) 1 (1 + 0)
7. Marek Zouzal (ACEMA Sparta Praha) 1 (1 + 0)
8. Ondřej Svatoš (ACEMA Sparta Praha) 1 (1 + 0)


9. Jan Marvánek (ACEMA Sparta Praha) 1 (0 + 1)
10. Jaroslav Jaroš (ACEMA Sparta Praha) 1 (0 + 1)
11. Marek Fuchs (itelligence Bulldogs Brno) 1 (0 + 1)
12. Petr Kadlec (itelligence Bulldogs Brno) 1 (0 + 1