V neděli se buldoci představí doma s Rožnovem

V rámci 6. kola 1. ligy mužů se v Brně domácí utkají s Rožnovem pod Radhoštěm.
B r n o - Bulldogs se 13.10. doma utkají s 1. FBK Rožnov pod Radoštěm, bude se jednat o souboj čtvrtého s předposledním. Buldoci si v pěti kolech připsali 12 bodů za 4 výhry a jednu prohru, naposledy Bulldogs přivezli 3 body z Havířova. To Rožnov má po pěti kolech na kontě pouze jeden bod, když dokázal domácí zápas se Znojmem dovést až do prodloužení,  němž ovšem stejně prohrál. Za domácí se zatím za nejnebezpečnější hráče lze považovat Adam Konečný, který má na svém kontě 5 branek a 6 asistencí, a Martin Grlický s identickými statistikami. Co se týče soupeře, tak by si domácí měli dát pozor na Josefa Viktoříka který má na kontě 5 brankek. 

V tomto zápase si taky poprvé před domácím publikem zahraje nová posila Peter Bezeg

Ahoj, Petere, ve kterém klubu jsi začínal?

Začínal som v klube ATU Košice. Na prvý tréning ma zavolali kamaráti, s ktorými sme hrali hokejbal na sídlisku.
 
Jak dlouho už hraješ florbal?
Florbal hrám deviaty rok. 
 
Vzpomínáš si na svůj první soutěžní gól?
Môj prvý gól som strelil na turnaji Cassovia Games, proti svojim spoluhráčom, keďže som hral za B-čko.


Jakou roli máš v týmu?
Pomenoval by som ju ako technický kustód. Ak niekto potreboval vymeniť čepeľ, navŕtať nové diery, alebo vymeniť omotávku, vedel, že to vyriešim.  
 
Máš nějaký florbalový vzor?
Povedal by som, že za vzor nemám nikoho. Nechcem sa hrať na niekoho iného, ale priniesť do hry niečo svoje, mať svoj vlastný štýl. 
 
S jakou hraješ florbalkou?
Salming s čepeľou Quest 1.
 
Co tě baví mimo florbal?
Veľmi rád športujem, je pomerne jedno aký šport. Ak sa práve nevenujem florbalu, rád si zalyžujem alebo zahrám hokej či hokejbal. Niekedy si rád pozriem dobrý film, alebo len počúvam hudbu.
 
Co je náplní tvého běžného života?
Študujem prvý rok na Fakulte chemické VUT v Brne.
 
Kdo je tvůj největší fanoušek?
Mojim najväčším fanúšikom je určite moja rodina, ktorá má podporuje najmä psychicky, no aj materiálne, od začiatku až doteraz. 
 
Co bys doporučil mladým hráčům?
Mladým hráčom by som doporučil, nech na sebe makajú, nech to nevzdávajú pri prvých neúspechoch a nech sa nedajú zlákať na nejakú inú cestu. Ak raz máte sen, splnťe si ho! 



-Filip Volovec, Radim Komínek