Trápení pokračuje i po reprezentační pauze

Tipsport Superligu na týden zastavil reprezentační sraz, kterého se zúčastnil také Jirka Bauer. Po jarních prázdninách se pak kolotoč nejvyšší domácí soutěže opět roztočil. Buldoci zavítali do Ústí nad Labem.

První třetina vyzněla lépe pro hosty, hra však byla vyrovnaná a Buldoci měli v některých pasážích více ze hry. Rozhodující brankový rozdíl si Ústí vytvořil ve druhé části. Třemi přesnými zásahy odskočilo Brňanům, kteří se v závěru snažili dotahovat v šesti hráčích. Marně.


Florbal Ústí - itelligence Bulldogs Brno 7:4 (po třetinách: 2:1, 3:1, 2:2)
branky Ústí: 2. Vojtěch Semerád, 16. David Stummer, 32. David Stummer, 33. Viktor Kopecký, 39. Josef Novák, 52. Radek Kužel, 54. Josef Novák
branky Bulldogs: 5. Josef Žižka, 30. Luděk Ondráček, 49. Josef Žižka, 60. Josef Žižka
rozhodčí: Petr Černý - Jiří Janoušek
vyloučení: 1:0; využití: 0:1; 
diváků: 275
zásahy brankářů: Marek Netopilík 20 - Filip Kuhn 8

 

Vyjádření trenéra hostů inteligence Bulldogs Brno Davida Kyzlinka: V první třetině se hrál vyrovnaný zápas a troufnu si tvrdit, že jsme měli o něco víc gólových příležitostí než domácí. Druhou třetinu pro nás ovlivnil vymyšlený nájezd a k němu slepené branky domácích. Ve třetí třetině jsme se pokusili zápas ještě zlomit, ale vytvořené šance jsme nevyužili. Budeme dál pracovat a domácím gratulujeme.

Vyjádření trenéra domácího mužstva Florbal Ústí, Marka Vojty: Zápas podle očekávání byl o tom, kdo v závěru bude dotahovat. Nakonec to byl soupeř a my to relativně zvládli. Hru 5na5 jsme vyhráli poměrem 4:1 a ta byla dnes pro nás klíčová. Děkuji soupeři za utkání a fanouškům za podporu.