Trápení Buldoků pokračuje

Ani další venkovní utkání A-týmu nepřineslo body. Se spartou v neděli prohráli 7:3
Buldoci tahali za kratší konec od začátku zápasu. V druhé minutě inkasovali první branku v oslabení. Poté mohli stejnou mincí oplatit také Buldoci. Nabídnutou přesilovku ale nevyužili. Trest za neproměňování šancí přišel za nedlouho. Do dvoubrankového vedení poslal domácí Ujhelyi. 

V prostřední části se probrali také Buldoci. Na dvě branky hráčů v černých dresech však Sparťané odpověděli dalšími třemi góly a navýšili skóre na 5:2.

Poslední třetinu okořenilo trestné střílení, to však Luděk Ondráček neproměnil a ani jeden z jeho spoluhráčů se neprosadil v následné přesilovce. Mizérie Buldoků pokračovalo až do konce. A po závěrečném hvizdu svítil na tabuli stav 7:3 pro domácí.  
 
 
Komentář trenéra hostů (David Kyzlink): Dnes nás opět sráželi individuální chyby, které Sparta trestala. Od poloviny zápasu jsme se snažili hrát aktivněji a šance, které jsme si z této aktivity vytvořili, jsme bohužel neproměnili. Gratuluji domácím k výhře.
 
Komentář trenéra domácích (Radek Skalička): Po delší době se nám podařilo Brno porazit v normální hrací době. Vítězství je pro nás moc důležité a hodně si jej ceníme. Až na velké množství zbytečných individuálních chyb jsme dnes podali celkem kvalitní výkon. Děkujeme soupeři za utkání!