Stará Vodova přivítá Mladou Boleslav

Nedělní odpoledne slibuje bitvu domácích s těžkým soupeřem 
Po porážce Kanonýrů z Kladna stojí před brněnskými Buldoky velká výzva v podobě soupeře z Mladé Boleslavi. Na jedné straně tým plný reprezentantů a velkých jmen, na druhé straně však také tým nepříliš oblíbený mezi fanoušky ostatních klubů. Zcela zřejmá je často zmiňovaná paralela s fotbalovými týmy Manchesteru City či PSG, neboť právě cestou drahých nákupů se před pár lety rozhodnuli činovníci mladoboleslavského mančaftu vydat a zcela tak změnili zaběhlé zvyklosti českého florbalu. K přestupovým částkám v řádech deseti tisíc, nad kterými se již tak nejeden florbalový fanoušek podivoval, přidali další desetinné místo, díky čemuž přilákali do svých řad hvězdné hráče z celé republiky. Na palubovce se tak prohání odchovanec třineckého florbalu Jiří Curney bok po boku dlouholetých opor z Vítkovic Jelínka s Kološem, Prahu pak zastupují kupříkladu bratři Tomáš a Tadeáš Chroust či Jan Natov. Přesto lze v kádru stále najít i dlouholeté tahouny Novotného s Fojtou. Z brány navíc vše jistí duo reprezentačních adeptů Bauer s Rytychem. Není tedy žádným překvapením, že cokoliv jiného než superligový titul, by bylo pro tým trenéra Pazdery neúspěchem. 

Ze hřiště Buldoků se však nevozí body snadno ani těm největším favoritům, mírně atypický povrch staré haly bývá potom pro soupeře další nepříjemnou překážkou. Tým Boleslavi si navíc nepočíná v dosavadním průběhu sezóny tak suverénně, jak možná mnozí čekali a přestože se drží na druhé příčce soutěže, pouze o skóre za vedoucími Vítkovicemi, v žádném z dosavadních zápasů nedokázali soupeře porazit o více než tři branky.

Přijďte proto všichni podpořit brněnské Buldoky a svým fanděním jim pomozte k tomu, aby opět ukázali, jak nepříjemně se dokáží v domácím prostředí do soupeře zakousnout a vybojovat tak tři body. 

Výsledky vzájemných zápasů v sezóně 15/16:
17.1. BB-Bol   3:6
17.11.Bol-BB  9:4

Víte že: V dresu Mladé Boleslavi se v této sezóně prohání i loňský nejlepší střelec brněnských Buldoků a celé nejvyšší soutěže Radek Krajcigr?