Série výher pokračuje!

Muži se v sobotu vydali pro další body na severo-východ republiky a vrátili se s plným počtem.
H a v í ř o v - Do zápasu vstoupili hned od začátku aktivněji buldoci, ovšem prvních deset minut třetiny nedokázali adekvátně zakončovat. Až ve 13. minutě se trefil Martin Grlický a poslal tak hosty do vedení. Vedení ale díky brance Holeše trvalo pouze 17 vteřin a po gólu Černého se do šaten odcházelo dokonce za vedení domácího týmu.

V druhé třetině se týmy začaly ještě více přetahovat o každou akci a zezačátku bylo úspěšnější Brno. Když nejdříve střelou z první Josef Žižka vyrovnal a o 30 vteřin později poslal Buldoky do vedení Matyáš Němec. Ovšem vedení Brna zase netrvalo ani půl minuty a bylo srovnáno z hole Vilíma. V druhé polovině třetiny se opět dostalo do vedení domácí družstvo, ovšem dalším slepeným gólem o minutu později vyrovnával svou druhou brankou Matyáš Němec. Do konce periody se však Torpedo trefilo ještě jednou a tak se opět šlo do šaten za vedení domácích.

Ve druhé třetině si ještě ani nestačili všichni diváci sednout a zásluhou Martina Žáka bylo srovnáno. havířovský Žwak však přesně dvě minuty nato posílal domácí opět do jednobrankového vedení. To bylo však naposledy v zápase kdy domácí vedli. Na 6:6 totiž vyrovnával Lukáš Michálek, skóre zápasu otáčel Adam Konečný a konečnou pojistku, která se nakonec stala trefou vítěznou, přidal opět Josef Žižka!

Bulldogs se tak z Havířova vracejí s dalšími třemi body a již vyhlíží domácí zápas s Rožnovem.


-Filip Volovec