rozhodovat musely nájezdy

Bojovnost, aktivnější hra ani skvéli fanoušci na vítězství nestačilo.
Třikrát se Buldoci během zápasu dostali do vedení. Mladoboleslavští však vždy opláceli stejnou mincí. Po 60. minutách na tabuli svítil nerozhodný stav 3:3 a tak se muselo prodlužovat. Nastavení žádnou změnu nepřineslo a tak přišly na řadu nájezdy.
Více štěstí, umu, či zkušeností měl soupeř. Pro Bulldogs to tedy znamená, že pokud chtějí postoupit, musí vyhrát všechny 4 následující utkání.
 

itelligence Bulldogs Brno - Technology Florbal MB 3:4pn
branky: 5. Vít Hrubý, 14. Josef Žižka, 40. David Coufal - 10. Daniel Ludvík, 14. Petr Salát, 54. Tomáš Chroust, Petr Novotný; rozhodčí: Jakub Furmánek - Vlastimil Šolc; vyloučení: 1:1; využití: 0:0; diváků: 417; zásahy brankářů: Filip Kejík 14 - David Rytych 21; po třetinách: 2:2, 1:0, 0:1, 0:0;
 
Komentář trenéra hostí Jana Zahalky: Napínavé utkání se vším všudy ve vysokém tempu, Brno nám dnes bylo více než jen vyrovnaným soupeřem. Přesto jsme si dokázali dojít pro třetí velmi důležité vítězství v sérii. Zítra musíme předvést lepší florbalový výkon a ten přidat k dnešní bojovnosti a urputnosti.

Komentář trenéra domácích Jana Kadlece: Utkání se nám povedlo dobře rozehrát, bohužel jsme v první třetině nevytěžili víc než dvě branky. Ve zbytku utkání jsme i nadále pokračovali ve výborném výkonu, ale nakonec byl šťastnější soupeř. Zítra budeme pokračovat ve své práci, která se nám i přes dnešní porážku daří.