První body a hattrick Koláčného

V neděli 23.9 se odehrálo druhé domácí utkání nejvyšší tuzemské soutěže a to Tipsport Superligy. Celkem již páté kolo téhle sezóny nabídlo srovnání domácích Bulldogs Brno proti nováčkovi TJ SOKOL KRÁLOVSKÉ VINOHRADY.
Zápas začal přesně v 17:00 a Bulldoci okamžitě začali s osobní obranou. Soupeř měl problém, ale navzdory tomu dokázal skórovat v deváté minutě z hole Petra Hartmana. O minutu později skóre srovnal z výběhu z rohu Petr Koláčný, který překvapil hostujícího gólmana. Ale i na druhé straně se podařil podobný kousek, když Jan Šimík zvyšoval na 2:1 z pohledu Vinohrad.
 
Druhá třetina nabídla přesilovou hru pro Bulldogs, kterou využil Jan Vojtíšek po asistenci Petra Koláčného. Poprvé do vedení v zápase se Buldoci dostali ve 37. minutě, když úřadoval Petr Koláčný. Do konce třetiny dokázal soupeř srovnat. Stav 3:3.

Po úvodních střelách ve třetí třetině se uchytila jediná a to na straně hostí. Stav 3:4. Aby nebylo málo Petra Koláčného, tak jeho nahrávku využil Tomáš Kadavý a srovnal na 4:4. Výborný zápas dokončil Petr Koláčný hattrickem, když dal vítěznou branku v 56té minutě. 
 
Mladá smečka získala první body na domácím hřišti a celkově první body v sezóně 2018/19, když porazila TJ SOKOL KRÁLOVSKÉ VINOHRADY 5:4. 
Další domácí utkání je v plánu 7.10 proti Pardubicím.