PŘÍJEMNÝ VÝLET DO VÁNOČNÍ PRAHY SE NEKONAL

Souboj lídra se třetím týmem Superligy s sebou nesl hodně očekávání.  Čekalo se, že zápas rozhodne jediná branka, nakonec se ale očekávání nenaplnila a náš tým dostal na Jižním městě tvrdý direct.






Foto: Ladislav Adámek

První problémy začali už ve 3. Minutě utkání když svůj tým oslabil Jirka Koutný a o minutu později otevřel brankový účet utkání brněnský odchovanec Tom Ondrušek. Hra se poté přelévala ze strany na stranu až do 18. Minuty kdy opět udeřil Ondrušek a zvýšil skóre pro Chodov.
Brno v první třetině Chodov přestřílelo a gólu se dočkalo hned v první minutě 2. třetiny když se prosadil Jirka Bauer a zdálo se, že se Brno dostalo zpět do utkání, ale bohužel to byl poslední výkřik do tmy v tomto zápase. Do konce třetiny přidali ještě Dóža a Ondrušek po jednom gólu a druhý jmenovaný tak dovršil svůj hattrick.
Poslední třetina se už plně nesla v režii Chodova, po dvou gólech vstřelili Koutný s Tylem a ještě jeden přesný zásah si připsal Dóža a skóre se zastavilo na konečných 9:1. Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni Daniel Mück z Chodova a Jiří Bauer z Brna.
 
Komentáře trenérů k utkání

Komentář trenéra domácích Davida Podhráského: "Byli jsme na Brno perfektně připraveni a až na jedno zaváhání jsme dnes byli konečně disciplinovaní. Myslím, že dnes jsme měli lepšího brankáře, první, druhou i třetí lajnu a proto jsme vyhráli. Teď se musíme stejně dobře nachystat na Ostravu a dovézt 3 body. Děkujeme divákům a přejeme veselé Vánoce."
Komentář trenéra hostů Jana Kadlece: "Marné bušení a připravený soupeř rozhodly o vítězství našeho soupeře. Výhra a úspěch jsou dvě odlišně věci, skóre neodpovídá průběhu utkání a i proto ho hážeme za hlavu."