Na mikuláše bylo málem uhlí


Na mikulášskou neděli zavítali do městské sportovní haly vodova pražští Bohemians. To, že si nepřijeli pro nadílku, bylo jasné od prvních minut zápasu. Za remízový stav po základní hrací době mohli být Buldoci rádi, za bod navíc dvojnásob. 


 





Buldoci vstoupili do utkání lépe a v 6. minutě šli do vedení. Poté se ale na dlouhých 40 minut umlčeli. V 7. minutě utkání Bohemians srovnali a do konce první třetiny se dostali do vedení 1:2.
Druhá třetina se odehrála bez branek. Jediné co diváky zvedalo ze sedadel byla pasivita hostujícího družstva, když si zatáhli míček za branku a nejevili známky snahy hrát.
Postupně se dostával do varu také trenér hostujícího družstva, Michal Jedlička.
Buldoci asi zůstali hlavou ještě v šatně. Ze třetí třetiny uplynulo jen něco málo přes minutku a Bohemians vedli už o dvě branky. O dalších 6 minut bylo ještě hůř. 1:4 pro pražský tým. To Buldoky, zdálo se, probralo. Živou vodu jim do těla vlila branka Kuby Mendreka, jenž se trefil půlminutku po obdrženém gólu. Další přidal Jirka Juhaňák po krásné kličce v přesilové hře. Sedmapadesáté minutě se ke slovu dostal také nejlepší střelec brněnských Radek Krajcigr. Nejprve srovnal a o minutu později dostal Buldoky do vedení. Skvělý obrat nechtěli zelenobílí jen tak připustit, využili chybičky v obraně domácích a skóre opět dorovnali. 
Po třech minutách prodloužené hrací doby si vzali trenéři Brna time. Z první šance po té ještě nic nebylo. Ze druhé již ano. Koutný protáhl míček do pásma soupeře, přihrál Bauerovi a ten viděl před brankou volného Ondráčka, který našel skulinku pod rukou brankáře Bohemky. Konečný stav 6:5 po prodloužení.