Mužské Áčko čeká v neděli odveta s Vítkovicemi

Muži budou mít v neděli šanci vrátit Vítkovicím prohru 9:1 z 12. kola.
V prvním zápase na palubovce Vítkovic Bulldogs prohráli 9:1. Vítkovice minulý zápas těžily převážně z šancí na konci třetin. I v první i ve druhé třetině buldoci zvládali skvěle držet krok a komplexní obranou Vítkovice nulovat, bohužel v druhých polovinách třetin se podařilo Vítkovickým obranu Brna překonat. V poslední třetině už bohužel domácí nasázeli další čtyři branky a do konce zápasu aspoň nulu na účtě Gurkovského smazal Konečný.

Největší hrozbou našeho nedělního soupeře je dozajista dvojice Delong a Hájek, kteří mají dohromady 85 bodů. Klíčem k úspěchu proti dobře útočícím Vítkovicím by mohla být dobrá obrana jako v prvním zápase, s tím rozdílem, že by tentokrát aktuálně třetí tým tabulky nemusel dát těsně před koncem první třetiny dva slepené, hodně šťastné góly. 

Dovolili bychom si vás také pozvat na sobotní brněnské derby mezi juniorkami Bulldogs a Židenic. Utkání buldočky udehrají v sobotu 26.1. V 19:00 na sportovní hale Sportpoint.

A kdyby vám přísun florbalu stále nestačil. Tak ženy odehrají v neděli přátelské utkání s reprezentací Německa v 10:30 na hale v Maloměřicích.



Webp-net-gifmaker-(7).gif

-Filip Volovec