Moravu si vybojovali Otrokovičtí

Po reprezentační pauze se na halu Vodova vrátila Superliga. Do brna přijeli Panteři z Otrokovic bojující nejen o Moravu, ale také o účast v play-off
Buldoci nevstoupili do utkání dobře. Už v 7. minutě prohrávali o dvě branky a i když měli více střel, ujala se pouze jedna. Po první třetině svítil na tabuli stav 1:2.
Domácí začali v druhé periodě o poznání lépe. Podařilo se jim také srovnat, gól však byl vstřelen vysokou holí a nemohl být uznán. Co se nepovedlo Buldokům, povedlo se hostům. Během pouhých dvou minut navýšili své skle na 1:4.
Hororový scénář pokračoval i v poslední části. Brněnští florbalisté hráli, tlačili se do otrokovické branky, ale nic z toho nebylo. Naopak jakoukoliv chybu v rozehrávce Buldoků trestal soupeř 1:6. Tento stav ještě do konce zápasu Buldoci zkorigovali na 3:6. Více už ale nestihli a tak se 3. místo v tabulce Tipsport Superligy vzdálilo na 4 body.
 
 
branky (asistence) PANTHERS: 02:58 Marek Zapletal (Karel Ťopek), 07:50 Matěj Kostka (Martin Nagy), 37:53 Tomáš Sovják (Michal Nagy), 38:31 Martin Nagy (Martin Krchňáček), 41:50 Martin Krchňáček, 46:31 Lukáš Petřík
 
branky (asistence) BULLDOGS: 16:24 Jiří Koutný (Jiří Juhaňák), 48:11 Jiří Koutný (Aleš Jakůbek), 51:44 David Sládeček (Josef Žižka)
 
 
Komentáře trenérů
 

Jan Kadlec, Bulldogs:
Náš výkon v utkání rostl, ale bohužel z velice slabé počáteční hodnoty. Při neschopnosti proměnit a využít i ty nejvyloženější šance nás soupeř logicky vytrestal. Další utkání po reprezentační pauze teprve ukáží ty pravé buldoky. Dnes jsme si snad vybrali slabší den.
 
Karel Ševčík, Panthers:
Přijeli jsme s pokorou zkusit urvat nějaký bod. byli jsme připraveni hrát ze zajištěné obrany a čekat na brejky, což se nám díky obrovskému nasazení celého týmu podařilo. Výborně zachytal brankář Malina, celý tým skvěle blokoval a nepouštěli jsme soupeře do vyložených šancí, kterých mohlo být daleko víc. S pokorou jdeme k dalšímu zápasu, který chceme taky vyhrát.