Jihomoravské derby

Po výjezdním utkání v Hodoníně se Superliga vrací na své místo, do haly Vodova v Brně. Soupeřem bude poslední TJ Znojmo LAUFEN CZ. Představme si jejich tým.
Znojmo se po devíti odehraných zápasech nachází na poslední pozici. V dosavadním ročníku nasbíralo 4 body a obdrželo 78 gólů. Ve druhém kole s Vítkovicemi si vedlo dobře, avšak prohráli na nájezdy. V dalším utkání dostali 13 gólu od Chodova a prohráli také s Českou Lípou. Největší výprask dostal znojemští od Ostravy, když prohráli 15:4. Zatím jedinou výhru zaznamenali na hřišti Pardubic – vyhráli 5:6.
 
Nejlepším střelcem je Tomáš Kuchařič, který již vstřelil 12 branek. Devět asistencí si připsal mladý Martin Šindelář. Jedinou výhru vychytal Jan Hándl, ale ve svém průměru obdržených branek na zápas má napsanou číslici 7,29. Nejvíce vylučovaným hráčem je Jakub Procházka a Jan Novák.
 
Oba týmy si mají co vracet. V minulém ročníku Tipsport Superligy se potkali v play-down a tým ze Znojma se udržel na úkor Bulldogs, které muselo jít do druhého kola play-down. V posledním zápase, za stavu série 3:3, byl k vidění krásný zápas s vyprodanou halou. Hrálo se na hřišti Znojma a po základní hrací době byl stav 3:3. Muselo se jít do prodloužení. To pak rozhodlo o setrvání Znojma v Superlize.  


 

Generálním partnerem utkání je krejčovství DELOR

Krejčovství DELOR bylo založeno v roce 2002 v Praze a již 16 let je absolutní jedničkou na českém i slovenském trhu.
DELOR se dnes řadí mezi 10 nejvýznamnějších krejčovských domů v Evropě.
Ve svých sedmi módních salonech pečuje o tisíce zákazníků prostřednictvím týmu více než 25 osobních poradců a mnoha zkušených krejčovských mistrů.

O přestávce se tak můžete těšit na soutěž o motýlky v hodnotě 1000,-. 


delor.jpg