Druhé semifinále opět o gól

Druhé střetnutí v podstatě kopírovalo to první. Skóre opět otevřeli Buldoci. "Bolka"  se snažila ještě do přestávky dotáhnout. To se jí povedlo, avšak ještě před sirénou Brňané navýšili. Do šaten se tak šlo za příznivého stavu 2:1 pro Bulldogs.

Z druhé třetiny uběhlo pouhých 18 vteřin, když se po mantinelu protáhl boleslavský Jelínek a překvapivou střelou "mezi betony" nachytal jinak vynikajícího Kejíka. Šance se pak střídali na obou stranách, více ze hry ale měli Technologové. Při jednom průniku modročerných fauloval Ondráček a musel si jít odpočinout na trestnou lavici. Několik málo vteřin stačilo k tomu, aby se stav hráčů opět vyrovnal. Filip Kejík neudržel střelu „od modré“ a pohotový Bouška měl na brankovišti snadnou práci.

V třetí periodě měli Buldoci několik slibných šancí. Kuba Mendrek promáchl před odkrytou brankou, David Coufal krásnou střelou orazítkoval pouze tyč… Bohužel někdy chyběl um, někdy trošku štěstíčka.  I když měl zkušený mladoboleslavský tým někdy namále, vedení si pohlídal až do konce.
 

Série se tak stěhuje do Brna za stavu 0:2.
„Obě utkání byla velmi vyrovnaná. Navíc doma máme skvělé fanoušky a tak se nám bude hrát mnohem líp.“ Říká odhodlaně Marek Fuchs