Dobojováno

A-tým Buldoků má po sezóně. Čtvrté utkání přineslo tradičně velmi vyrovnaný průběh. Boleslavští florbalisté se dostali do dvoubrankového vedení. To však Bulldogs dokázali smazat. Stav 5:5 nezvrátil žádný tým na svoji stranu ani v prodloužení. Stejně jako včera se tak šlo na nájezdy. Brněnští se trefili pouze jednou. Technologové z pěti nájezdů dvakrát a tak mohli slavit postup do Superfinále.


 


itelligence Bulldogs Brno - Technology Florbal MB 5:6pn  (po třetinách: 1:0, 1:3, 3:2, 0:0;)
branky:
18. Aleš Jakůbek, 39. Martin Koutný, 43. Luděk Ondráček, 51. Vít Hrubý, 55. Petr Kadlec
24. Petr Novotný, 30. Tomáš Kadlec, 31. Tadeáš Chroust, 44. Jiří Curney, 48. Jan Jelínek, Petr Novotný
rozhodčí: Jiří Dolanský - Vojtěch Sýkora
vyloučení: 2:3; využití: 1:0
diváků: 612
zásahy brankářů: Filip Kejík 12 - David Rytych 24;

Komentář trenéra hostí Jana Zahalky: "Každý zápas s Brnem byl těžší a těžší. Dnes jsme si utkání zkomplikovali zbytečnými chybami ve třetí třetině a soupeř se dokázal díky obrovskému nasazení vrátit do zápasu. Naštěstí jsme v brance měli Dominika Rytycha který nám vychytal vítězství v nájezdech. Brno bylo opravdu nepříjemným soupeřem a věřím, že kdyby hrálo s Vítkovicemi postoupilo by do finále. Pro nás osm zápasů v play-off, osm vítězství, O2 aréna na nás čeká s posledním devátým zápasem."

Komentář trenére domácích Jana Kadlece: "Dnešních 70 minut bylo hlavně o emocích a obrovském nasazení, utkání se pro nás neyvíjelo výsledkově příliš dobře, ale hráči ukázali srdce a své schopnosti. Dokázali se opět překonat a dovést vše až do penaltového rozstřelu. Aleš Jakůbek trefil tyčku, Petr Novotný dal gól, i vzhledem k průběhu všech utkání téhle série je pro nás vyřazení obrovsky kruté, ale sluší se nakonec uznat kvality soupeře a pogratulovat jim k postupu."