Chodov v sérii vede 2:0

Po druhém semifinále se stejně jako včera radovali domácí florbalisté. Průběh utkání však byl naprosto odlišný. 
Utkání začalo o poznání opatrněji. První větší šance se divákům naskytla až v 5. minutě a moc dalších k vidění nebylo. Jako první se prosadili Buldoci. V čase 22:22 propálil brankáře Chodova Bauer. Šancí ale nikterak nepřibylo. Buldoci se mnohem více zaměřili na obranu a držení míčku.
Ve třetí třetině se podařil protiútok Chodovu, následné využili také přesilovku. Náskok pak navýšili o ještě jeden gól na 1:3. Buldoci v závěru odvolali brankáře a snažili se srovnání. Podařilo se jim však pouze zkorigovat výsledek na konečných 2:3.
 
Do Brna se tak série stěhuje za stavu 0:2 ve prospěch soupeře.
 
 
Komentáře trenérů po utkání
 
Jan Kadlec: "Z naší strany šlo o diametrálně odlišné utkání oproti včerejšku. Podali jsme výborný a odhodlaný výkon, který když dokážeme doma vyladit, věřím, že přinese úspěch. Ve třetí třetině jsme udělali 2 drobné chybičky, plus dokázal soupeř proměnit přesilovku. Při výborně sehrané power-play jsme bohužel nestihli utkání dovést do prodloužení."
 
David Podhráský: "Kdo neviděl, neuvěří a já doufám, že už ani neuvidí. No ale asi uvidí. Souhlasím s kolegou, že se jednalo o diametrálně odlišný zápas a jsem hrdý na tým, že to ustál! Teď nás čeká cesta do Brna, kde to bude ještě těžší, ale my máme důvod si věřit!"