Bulldogs vs. Ústí 3:1

Mužský A-tým o víkendu odcestoval na další dva zápasy play-down série do Ústí nad Labem. Po dvou vítězstvích mohou v úterý v Brně sérii ukončit. Vyrovnaná utkní však napovídají, že to nebude lehké. 
První zápas začali lépe domácí. I když byli Buldoci více na míčku, skórovali Ústečtí. Buldokům se povedlo srovnat z kraje druhého dějství – na brankovišti se nemýlil Lukáš Mráz. Zhruba v polovině měl pěknou šanci Žižka, který pálil bez přípravy, domácí brankář se však stihnul přesunout. Do vedení šli Brněnští těsně před přestávkou. Z volného úderu ještě gól nepadl, z následující dorážky Jirky Bauera pak ano..
Jednobrankový náskok Buldoci navýšili v devětačtyřicáté minutě. Rychlá rozehrávka po dráze Grlický, Juhaňák, Pešák, Černoch a zakončující Mráz. Na Ústeckých bylo vidět, že se nechtějí s osudem utkání jen tak smířit. Po závaru před brněnskou brankou se jim povedlo snížit na rozdíl jednoho gólu. Závěrečnou hru proti 6 hráčům Buldoci zvládli a přidali ještě gól do odkryté branky.

Florbal Ústí vs. BB   2:4

Komentář trenéra hostí: Stav se série je 1:2, zítra se ale začíná za stavu 0:0. Děkujeme našim fanouškům, kteří za námi přijeli do Ústí.
Komentář trenéra domácích: rozhodla druhá třetina, kdy jsme ustoupili od svých individuálních rolí a pravidel v naší hře, což považuji za nesmírnou nezodpovědnost vůči týmu, klubu i skvělým fanouškům, kterým tím to děkuji za fantastickou podporu.
 

Nedělní střetnutí bylo opět velmi vyrovnané. V polovině hrací doby byl stav příznivější pro Bulldogs když vedli 2:3. Na branky zajímavější byla až třetí třetina. V té Buldoci odskočili na rozdíl dvou branek. Ústí potom jen snížilo, srovnat stav se jim ale nepovedlo.
Jak uvádí Martin Grlický, jedním z nejdůležitějších faktorů v utkáních byla ubráněná oslabení. Těch museli Buldoci vydržet 5. 

Florbal Ústí vs. BB   3:6

Vyjádření trenéra hostů: Stav série je 3:1. V úterý doma začínáme od nuly. Děkuji hráčům a fanouškům, kteří přijeli za námi do Ústí.
Vyjádření asistenta trenéra domácích: Chtěl bych poděkovat domácím fanouškům, kteří nám vytvořili super atmosféru. Bohužel jsme jejich energii nedokázali využít a v úterý si jedeme pro druhý bod.


Následující utkání: 

úterý 10.4. 20:00 MSH Vodova
ČTVRTEK 12.4. 20:00 sLUNETA