Bulldogs vs. Lípa 2:3

Ač byli Buldoci lepším týmem, šance, které si vytvořili, nebyli schopní proměnit. 
Úvodní buly vyhráli hosté a dobrou minutu nedali míček z holí. Poté se však do hry dostali také Buldoci. Celou první třetinu byli výrazně lepší a Lípu na svoji polovinu téměř nepouštěli. Obraz hry vystihuje poměr střel 12:3 ve prospěch Bulldogs. Z dvanácti střel se ale podařilo dostat míček pouze jednou za brankáře Dvořáka.
V druhé třetině chtěli domácí navázat na hru z první části. To se jim ze začátku dařilo, v průběhu se dostávali do hry také hosté. Po necelých sedmi minutách hry přišlo vyrovnání.  Další šance už ani jeden tým v gól neproměnil.
Za neproměňování šancí přišel trest ve třetí třetině. Českolipští dvěma rychlými brankami odskočili na 1:3. Buldočí snažení následně přineslo pouze korekci skóre. Ani závěrečná část v šesti nepomohla k vyrovnání. Konečný stav 2:3.  

Hned příští týden se Buldoci střetnou na domácí půdě s lídrem tabulky – Florbal Mladá Boleslav. V posledním kolem pak vyrazí do Vítkovic.
 
itelligence Bulldogs Brno - FBC 4CLEAN Česká Lípa 2:3 (po třetinách: 1:0, 0:1, 1:2)
branky Bulldogs: 18. David Coufal, 52. Luděk Ondráček
branky Lípa: 27. Kamil Břiška, 50. Kamil Břiška, 50. Daniel Kněžour
rozhodčí: Radim Sýkora - Miroslav Tkáč
vyloučení: 1:1; využití: 1:0
diváků: 253 
zásahy brankářů: Filip Kuhn 13 - Jan Dvořák 27
 
komentář trenéra domácích Davida Kyzlinka: V první polovině zápasu jsme se drželi našeho plánu a měli více ze hry, škoda šancí, které jsme neproměnili, kdyby to tak bylo bereme tři body. Ve třetí třetině dal soupeř dvě slepené branky a rozhodl o výsledku zápasu.



komentář trenérky Bartošové : Dneska to byl pro nás velmi důležitý zápas, který jsme zvládli a hlavně jsme ho zvládli ve druhé třetině. Ta byla výborně zahraná a teď se musíme připravit na další zápasy, který nás čekají.