Bulldogs porazili i druhý havířovský celek

V rámci 7. kola 1. ligy mužů zavítal do Brna TJ Slovan Havířov, a stejně jako i havířovské Torpedo odcházel po zápase s prázdnou.
B r n o - Domácí vstoupili do zápasu výrazně aktivněji a hned na začátklu utkání dali jasně najevo že by chtěli diktovat tempo celého zápasu. Bohužel však buldoci v prní třetině nebyli natolik přesní v zakončení aby rozvlinili síťku za zády hostujícícho brankáře. Ani Bartoň však v první dvacetiminutovce překonán nebyl a do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

V druhé třetině se ve hře začalo výrazně přitvrzovat, a emoce v zápase byly vidět čím dál více. To ale i ty dobré, ve 27. minutě se domácí příznivci mohli radovat po gólu Matyáše Němce, díky kterému se Brno ujalo vedení. Slovan však s odpovědí nečekal příliš dlouho a za 4 minuty bylo opět srovnáno. Buldokům se však vyrovnaný stav příliš nelíbil a po souhře Michálka s Adamem Konečným byli domácí opět ve vedení.

Do třetí třetiny však lépe vstoupil hostující celek a po dvou minutách poslední dvacetiminutovky bylo opět srovnáno. V zápase bylo hodně emocí, což sebou za následek neslo i vyostřování osobnoních soubojů. Co se týče souboje v počtu gólů tak buldoky o krok blíže k úspěchu posunul v 44. minutě Matyáš Něměc. Co buldoky v zápase trápilo bylo využívání přesilovek. Havířov však brnu ukázal jak to má vypadat a 15 minut před koncem bylo opět srovnáno. Vyhecovaný zápas rozhodl až v 55. minutě svým gólem Lukáš Punčochář a prodloužil tak sérii výher na číslo 6.


Bulldogs Brno - TJ Slovan Havířov 4:3
branky: 27. Matyáš Němec, 33. Adam Konečný, 44. Matyáš Němec, 55. Lukáš Punčochář - 31. Petr Řezáč, 42. Matouš Zita, 46. Vojtěch Vavrečka; rozhodčí: Jiří Kropáček - Tomáš Novák; vyloučení: 3:4; využití: 0:1; diváků: 117; zásahy brankářů: Michal Bartoň 18 - Martin Zapletálek 27; po třetinách: 0:0, 2:1, 2:2;


-Filip Volovec