Buldoky vyzve na odvetu Chodov

Třetí adventní neděli se naši muži vydají na poslední výjezd v tomto roce. Míří do vánoční Prahy, ale rozhodně nebudou koukat po památkách, protože je čeká přetěžký úkol. Pokořit prozatímního lídra tabulky FATPIPE FLORBAL CHODOV. Poslední utkání máme jistě všichni v živé paměti, protože se v hale Vodova odehrálo skvělé utkání, bohužel se smutným koncem. V domácím zápase brněnští florbalisté tahali za delší konec, v závěru však vedení ztratili a nakonec si Chodovští odvezli i vítězství.
Chodov má na svém kontě pouze jednu prohru, kterou si odvezl z Boleslavi. Doma neklopýtnul ani jednou. Buldoci tak před sebou mají nelehký úkol.  
Dnes jsme si pro vás připravili rozhovor s Danielem Částkem:
 
Čau Dane, je to tvoje oficiálně první mužská sezóna, tak by fanoušky jistě zajímalo, jaké jsou pro tebe hlavní změny.
Ahoj, hlavní změna je určitě to, že hraju pouze jednu kategorii a tím pádem méně zápasů. To ale trošku vynahrazuje střídavý start do Znojma, kde taky napůl hraju.

Zároveň máš za sebou polovinu sezóny v novém působišti, jak tě mezi sebe kluci přijali?
První polovina zatím byla dobrá, sice jsem neodehrál moc zápasů, ale myslím, že do kolektivu jsem zapadl dobře.

Byl jsi delší dobu zraněný, už jsi stoprocentně v pořádku a jak moc ti florbal po dobu zranění chyběl?
Zranění určitě nebylo moc příjemné. Florbal mi samozřejmě chyběl hodně, to ale asi každému, kdo ho z ničeho nic nemůže hrát. Teď jsem pořád ve fázi doléčování, musím dohnat svalovou ztrátu, ale trénuju i hraju naplno, to už můžu.

Jak se těšíš na vánoční svátky?
Na svátky se těším hodně. Jednak si odpočinu od školy, od florbalu, ale hlavně se po dlouhé době na delší dobu podívám domů, kam teď moc nestíhám jezdit.