Buldoci se rvali o vítězství


Semifinálová série včera začala na půdě soupeře, vzhledem k lepšímu umístění Boleslavi po základní části. Po zkušenostech z odehraných vzájemných utkání v této sezóně se dalo očekávat vyrovnané střetnutí. Ovšem jak se říká, Play-off je jiná soutěž.

 



Do utkání vstoupili lépe Buldoci. Po přihrávce mladšího z bratří Koutných, Jirky, se trefil David Hrazdíra. Technologové se nenechali zaskočit a do minuty upravovali na 1:1. Ještě do přestávky se povedlo Brňanům opět skóre navýšit. V 19 minutě se trefil Luděk Ondráček (Jirka Juhaňák).

Ve druhé třetině začala Boleslav více hrát. Po pěti minutách hry se ale radovali hráči Bulldogs. Víťa Hrubý přihrál Luďkovi Ondráčkovi a ten svoji druhou brankou v utkání navýšil skóre.  Poté byl vyloučen brněnský hráč. Zkušený boleslavský tým svoji šanci v přesilové hře využil a snížil.

Jakoby pokračovali v tlaku v přesilové hře, nastoupili mladoboleslavští do třetí třetiny. Již po šestačtyřiceti vteřinách srovnali skóre a za další tři minutky už byli vevedení. Domácí se pak snažili hru zklidnit, nikam nespěchali. Přesto se objevovali šance na obou stranách. Na buldocích byla vidět obrovská chuť a snaha z vyrovnaného utkání neodejít s prohrou. Je to tam! Tři minuty před závěrečnou sirénou poslal děrovanou kuličku za záda Rytycha Coufal. Vyrovnáno 4:4. V čase 59:01 hasil problém Ondráček, bohužel pro Bulldogs za to vyfasoval 2 minuty. Základní hrací dobu Buldoci zvládli. Trest však trvá i v prodloužení. Toho Boleslav využila a v početní výhodě vstřelila rozhodující branku.
První velmi vyrovnané semifinálové utkání tak Buldoci až  v prodloužení prohráli 5:4.
 
Dnes se soupeři střetnou opět v Boleslavi ve 14:30. Utkání bude vysílat ČT Sport.

Foto: Štěpán Tomš   www.fotoms.cz