Buldoci odjeli na přípravná utkání do Švýcarska


První tým Buldoků ve čtvrtek v rámci přípravy na sezónu odjel do Švýcarska, kde sehraje několik utkání proti týmům z nejvyšší švýcarské ligy.

Aktuální dění můžete sledovat na    F.png     I.png
 



„My jsme měli naplánovanou letní přípravu tak, aby skončila před odjezdem do Švýcarska. Letní příprava letos zahrnovala nejen práci na "fyzičce", ale hodně jsme se věnovali organizaci hry. Chceme být v sezóně daleko kompaktnější a nepříjemnější pro všechny soupeře.“ Uvádí k přípravě trenér Buldoků Rosťa Kohút a pokračuje. „V průběhu přípravy jsme hráli hodně přípravných zápasů, které nahrazovali herní trénink a tak jsme měli na tréninku více prostoru trénovat rychlost bez míčku, s míčkem a i rychlost rozhodování, neboli herní kreativitu, tvořivost, intuici a hru pod časovým a prostorovým tlakem. Hodně prostoru jsme věnovali také regeneraci formou bazénu.
V Srpnu jsme absolvovali mezinárodní turnaj Czech Open, kde jsme byli už na půl připravení a dokonce se nám  povedlo uhrát dobrý turnaj i výsledkově. Turné ve Švýcarsku bude poslední ostrá prověrka před ligou. Jedeme připravení a chceme to potvrdit i výsledkově. Víme, že nás čekají těžcí soupeři ze švýcarské nejvyšší soutěže. Máme o nich dostatek informací. Očekáváme, že nás dva soupeři prověří jak jsme připravení na naše největší rivaly z ligy a dva soupeři nás naopak prověří jak jsme připravení na týmy, které budou bojovat o play-off a udržení.  Při zápasech už bychom nechtěli moc hýbat sestavou, ať si hráči na sebe ještě více zvyknou. Potřebujeme se ještě o něco více sehrát.“
 

Soupeři Buldoků:

Pátek
Grasshoppers Club Zürich

Sobota 
UHC Uster
HCR Winterthur

               
Neděle
Kloten-Bülach Jets