Buldoci přivítají tým rytíře Vítka

Otřepat se po nečekané porážce a opět vyrazit na vítěznou vlnu, to jsou cíle Buldoků před nadcházejícím zápasem. 
Zabránit se jim v tom pokusí rozjetý tým Vítkovic, který své dosavadní stoprocentní účinkování v letošním ročníku Superligy okořenil již 25 vstřelenými brankami, na čemž má největší zásluhu duo Lukáš Hájek – Marek Bräuer bojující o špici kanadského bodování. Není se tedy čemu divit, že je to právě ostravský celek, který v tuto chvíli okupuju nejvyšší příčku soutěže. Kompaktní tým překypující talentem však nepotká oblíbeného soupeře. Doba, kdy Vítkovice přehrávali Buldoky v sezóně i play-off je pryč, loňské měření sil rozhodovali nejprve samostatné nájezdy, poté jediný rozdílový gól a výsledkem byla jedna výhra pro Vítkovice, stejně jako pro Brno. Tým kolem trenérů Vavrečky a Bruse se navíc jako každý rok musel potýkat s obměnou kádru, a přestože se tato ostravská parta může chlubit udivující schopností nahrazovat odcházející hráče novými talenty, na souhře týmu to přece jen bývá chvílemi znát. 
Tým Bulldogs je navíc veden Rosťou Kohútem, jenž své trenérské ostruhy získával právě v týmu nedělního soupeře, lze jej tedy více než právem považovat za osobu na svém místě při vymýšlení vhodné taktiky, která povede Buldoky vstříc jejich třetímu vítězství v sezóně.
Věříme, že důležitým faktorem bude také přízeň domácích diváků, kteří pravidelně v zápasech proti vítkovickému rivalovi pomáhají domácímu týmu skvělou atmosférou a neustávající podporou.
Přijďte proto podpořit náš tým, staňte se pověstným šestým hráčem a pomozte brněnskému Buldokovi zahnat rytíře Vítka zpět domů s prázdnou.

03.10.16 17:00   MSH Vodova
itelligence Bulldogs Brno vs. 1. SC TEMPISH Vítkovice
 
Výsledky vzájemných zápasů v Tipsport Superlize ze sezóny 15/16:
19.9.      Vít-Bull     3:4 pn
20.12.    Bull-Vít     4:5
 
Víte že:
Brankář Vítkovic Lukáš Souček patří mezi brankáře s nejlepším výhozem v lize, díky čemuž si v letošních třech zápasech připsal již dvě asistence?

tahejsnami-web-–-kopie.png