Buldoci přivítají poslední tým tabulky

V neděli odpoledne čeká halu na Vodově ulici souboj pátých Buldoků proti poslednímu Kladnu

Do sezóny vstupovali Kanonýři z Kladna s jistě většími ambicemi, než je 12. příčka po více než polovině základní části, bylo by však bláhové si myslet, že Buldoky čeká snadná práce.
Tým Kladna se rozhodně nevzdává a stále touží po ukořistění dalších bodů. Jména jako Nushart, Soukup či Klápa znamenají jistotu vstřelených branek, bota tlačí Kanonýry jinde. 126 může i nemusí být velké číslo, svítí-li ale v kolonce obdržených gólů po 17 zápasech, nejedná se o dobrou vizitku brankáře a obrany. Kladenští florbalisté dokázali pouze dvakrát za dosavadní průběh sezóny zabránit soupeři, aby vstřelil alespoň 5 branek, což je hlavním důvodem jejich současného nelichotivého postavení v Superlize. Alespoň malou útěchou a povzbuzením před následujícím zápasem může být pro Kladno skutečnost, že v jednom z těchto dvou zápasů jim byli za soupeře právě brněnští Buldoci.
 
Pro Buldoky je naopak optimistické, že ani tento fakt je nestál výhru a čtyři góly znamenaly tři body. V domácím zápase se jistě budou chtít předvést výborným brněnským fanouškům více a svojí vlastní kanonádou ukázat soupeři, že o tom, kdo vstřelí více branek, nerozhoduje název klubu, ale výkon na hřišti. Doufáme, že budete u toho.
Před utkáním mužů odehraje zápas také A-tým žen. Soupeřem Buldočkám bude FBC Hranice
 

Generální partner utkání

V přestávkovém programu budeme soutěžit o vstupenky do JumPurku Brno!log-fin1-(1).png

Na 400 m2  se v JumpParku v Brně nachází 48 trampolín na 3 hřištích. Přijďte si vyzkoušet 3D vybíjenou, zaskákat si na basketbalové koše nebo vyzkoušet různé akrobatické kousky při skocích do pěnové jámy (Foam pit). Využít můžete také arénu na Free Jump, kde se nachází 27 trampolín na různé skákání. Pro odvážnější skokany se zde nacházejí trampolíny i podél stěn.
V rámci hodiny skákání můžete využít jakoukoliv atrakci. Skákejte z trampolíny na trampolínu nebo vyzkoušejte ostatní atrakce v parku jako například stolní fotbálek. 

Více o JumpPurku naleznete ZDE



tahejsnami-web-–-kopie.png