Buldoci pokračují do dalšího kola play-down

Ještě dvě minuty před koncem Buldokům sezóna končila, protože vedli ve Znojmě 1:3. Soupeřova závěrečná hra bez brankáře však byla smrtící. 
Buldoci byli v zápase, tak jako v celé sérii lepším týmem. Byli více na míčku, tvořili hru. Znojemští spíše čekali na šance, které vyplynou z chyb oranžovočerných.
Buldoci si během utkání vypracovali dvougólový náskok, který drželi až do devětapadesáté minuty, kdy domácí snížili. Srovnávací branka pak přišla v čase 59:38, rovněž v powerplay.
Jak píší trenéři v komentáři níže, prodloužení bylo o jedné střele, která se povedla domácím. Záchranu Superligy tak slaví Znojmo. Buldoky nyní čeká další série, ve které se střetnou s Ústím.


 
Velký dík patří fanouškům!
 
Série se Znojmem, hraná na nejvyšší možný počet utkání, byla doprovázena parádní atmosférou z obou táborů. Znojmeští fanoušci jezdili pravidelné v hojném počtu do haly Poslední zápas pak musel být obrovským zážitkem pro všechny v hale. I přes pětinásobnou přesilu znojemských fanoušků byla více než stovka fanoušků z Brna slyšet a hnala Buldoky kupředu.
 
Komentář trenéra hostů Kyzlinka: Od začátku to bylo opatrné utkání. Postupem času jsme měli více ze hry a šli do vedení 3:1. Pak nastal festival neproměněných šancí. Domácí v power-play dokázali vyrovnat. Prodloužení bylo o jedné střele a ta vyšla domácím. Gratuluji Znojmu k záchraně Superligy a my musíme jít tou delší cestou k záchraně.
 
Komentář trenéra domácích Šťastníka: Kdo nebyl neuvěří, atmosféra neskutečná, hala narvaná až po strop. Mrzí mě, že se několik desítek lidí už do haly nedostalo. K zápasu: Typické utkání série , Buldoci byli o něco málo ve 3.třetině lepší, ale my jsme chtěli víc. Power-play jsme zahráli přesně tak , jak jsme si namalovali. A souhlasím prodloužení bylo o jedné střele a dnes jsme ji měli my.
Porazit Bulldogs Brno v sérii na 4 vítězné utkání je největší vítězství v historii znojemského florbalu, jsem rád, že jsem mohl být u toho . Obrovsky děkuji divákům za podporu, pro mě i hráče obrovský zážitek. Bulls přeji záchranu.