Buldoci ovládli Open Game

Mladíci vtrhli do turnaje s velkou chutí. Ve skupině jim v podstatě žádný tým problémy nedělal. Až v posledním utkání s týmem Polámanej Mixér bylo konečné skóre těsné 2:1.
Sobotními vyřazovacím boji prošli Buldoci opět bez problémů, i když vítězství se již tak lehce nerodila.

 

Foto: Pavel Kocourek

Zajímavou podívanou slibovalo nedělní semifinálové utkání s týmem Richmond. Loňský vítěz turnaje a především tým plný aktuálních, nebo bývalých hráčů Bulldogs. Již podle soupisek se tedy dalo očekávat malé finále.
 Začátek byl z obou stran spíše opatrný a do šancí se hráči dostávali poskromnu. Skóre otevřel Tomáš Brom ovšem netrvalo dlouho a prosadil se Jirka Koutný v dresu Richmondu a stav srovnal.
„Koutňas“ byl v tomto utkání při chuti, což potvrdil další vstřelenou brankou. 1:2 pro soupeře. Buldoci museli zabrat. Zrychlili, navýšili tempo a odměnou jim byl srovnávací gól na 2:2.
Dvě a půl minuty před koncem natáhl ke střele Petr Voltner a nemýlil se. Soupeř do konce utkání zkoušel hru v šesti hráčích, buldoci si však vítězství vzít nenechali.
 
Ve finále se proti Buldokům postavili pražští Wizards DDM Praha 10.
Favoritem byli hráči Brna a to potvrzovali již od začátku utkání. Míček měli na svých hokejkách a diktovali tempo hry. Soupeř spíše bránil, snažil se neinkasovat a vyčkával. Prosadil se až v druhé polovině utkání. To již měl na svém kontě čtyři obdržené branky.
Gól Wizardy oživil, více jak snížit na rozdíl dvou branek se jim ale nepodařilo. Buldoci si svůj náskok pohlídali a mohli se tak na konci zápasu radovat ze zaslouženého vítězství.

Výsledky všech utkání nelznete ZDE