Buldoci oslavili 25 let klubu!

Brněnští florbalisté přivítali 22. prosince na domácí hale Vodova Panthers Otrokovice. Nejednalo se ovšem o jen tak ledajaký zápas. Kromě blížících se vánoc jsme s vámi fanoušky chtěli oslavit i čtvrtstoletí buldočího florbalu.
Fanoušci kteří se rozhodli čekání na vánoce vyplnit návštěvou zápasu Buldoků s Pantery, určitě nemuseli litovat. 

Z obou stran jsme viděli velice trpělivý florbal, již od prvních minut zápasu bylo jasné, že uvidíme taktickou bitvu. Otrokovice se dostali v polovině první třetině do vedení po gólu Vykopala. Buldoci ovšem do přestávky zvládli vyrovnat, když v 16. minutě využili dvojnásobnou přesilovku.
V druhé části zápasu ale Otrokovice poslal do vedení střelou do mantinelu Lukáš Kvapil. A i přes několik šancí se skóre do přestávky již neměnilo.
V poslední třetině zápasu hosté velice brzo odskočili na rozdíl dvou branek po využité přesilové hře. Kritická situace nastala když o dvě minuty pozdějí poslal Kittel Panthery už do tří brankového trháku. Kadavý ovšem velmi rychle odpověděl a vykřesal pro budoucí špetku naděje. I přes velkou snahu o vyrovnání ale Otrokovice pečetili své vítězství dvoumi góly do prázdné branky, a vyhrali tak na Brnem již podruhé v sezóně.


MAD_8467-kopie.png

Utkání skvěle doprovázely oslavy výročí založení klubu a předvánoční atmosféra. Kromě skvělých vánočních dílniček pro děti, svařáku či perníčků pro děti, se návštěvníci mohli téměř projít historií klubu. Od bannerů vypovídajících o každé jednotlivé sezoně, po výstavu pohárů a úspěchů Bulldogs, až třeba po historickou výstavu všech dresů. Návštěvníci si i třeba mohli v naší miniaréně zastřílet na bránu. Slibovaný kvalitní florbal a doprovodné akce do haly Vodova přilákali téměř tisíc lidí! Fanoušci během zápasu vytvořili naprosto neuvěřitelnou kulisu a celý zápas hnali domácí dopředu. Za což bych jim chtěli strašně moc poděkovat! No a jak třešničku na dortu, si kdo chtěl, odnesl podpisy vyznamných brněnských sportovců, Petera Muellera, Karla Haniky a Luboše Kaloudy. Kterým děkujeme za ochotu.

MAD_8288.png

Ještě jednou děkujeme vám všem kdo jste přišli podpořit naše buldoky, a doufáme, že se příště uvidíme zase!

autogram.jpg

(FV)