Buldoci mají po dnešní výhře mečbol

Po nevydařených dvou utkáních v Praze, kde Bohemians srovnali čtvrtfinálovou sérii na 2:2, se Buldoci představili před domácím publikem. 
Od začátku utkání bylo vidět, že se Buldoci z obou předchozích zápasu oklepali. Už ve 3 minutě se prosadil Radek Krajcigr. Po několika šancích na obou stranách však Bohemians ve 12. minutě srovnali. Dvě minuty na t ose dostali dokonce do vedení. Do konce první části stačil svým druhým gólem Krajcigr dorovnat na průběžných 2:2.
 
Ve druhé třetině začal řádit Jirka Koutný. Během 3 minut navýšil Buldočí skóre na 4:2. Střelci se pak na deset minut odmlčeli. V 34. minutě pouze korigovali Klokani na 4:3.
 
Předchozí utkání série slibovaly, že bude třetí třetina nejzajímavější částí utkání. Podivuhodný gól také třetinu začal. Z volného úderu Koutného se míček odrazil do zad Ponomareva a poté před volného Luďka Ondráčka. Zkušený matador nezaváhal. Další branku přidal opět Koutný po další perfektní přihrávce od Bauera. Minutu na to využili pražští florbalisté přesilovou hru a snížili. Branka soupeře povzbudila a následovalo další snížení brněnského náskoku.
Oproti předešlým utkáním se ale Buldoci nenechali ničím rozhodit. Velmi důležitý gól vstřelil David Coufal ve spolupráci s Petrem Kadlecem. Další noblesní akci předvedl „Koutňas“, který dostal míček od Kejíka a pak si pohrál s obráncem i brankářem Bohemky. Poslední podobu výsledku dal Radek Krajcigr do prázdné branky. Buldoci pak Bohemku k větším akcím nepustili a pohlídali si i závěrečnou power-play.
 
Buldokům pomohla perfektní atmosféra, kterou společně s bubeníkem Kaldou vytvořili  především „kotelníci“ ze Střední školy v Bosonohách. Dík patří také divákům, jenž se zapojili také do fandění společně s „oranžovou tribunou“

cirkus.jpg



logo-ruce-web.jpg