Buldoci jedou poprvé do Prahy

V sobotu 24. října čeká naše muže druhý výjezd v řadě, tentokrát se představí v hlavním městě proti FBŠ Bohemians. Bulldogs se pokusí navýšit sérii vítezství na 6 v řadě a jsou tedy jasnými favority pro toto utkání. Bohemians mají za sebou zatím 5 utkání a nevypadá, že drží konstantní formu, ačkoliv své dva poslední zápasy vyhráli, nicméně všechny svoje body získali proti celkům ze spodní části tabulky. Naposledy se Buldoci s Bohemians potkali v prvním kole play-off posledního ročníku, tenkrát ještě extraligy a výsledek byl v režii Bulldogs, kteří tuto sérii vyhráli v poměru 4:2. 

 


Na otázky tentokrát odpovídal kapitán Aleš Jakůbek.
Čeká vás letošní první výlet do Prahy, jak se na utkání těšíš?

Těším se na každý zápas, tento nebude vyjímkou. Na chvíli také uvidím některé své známé a tak jsou u mě tyto výjezdy do Prahy vždy vítané. Netěším se jen na malé šatny a relativně pozdní návrat po zápase domů.

Jak je známo s kapitánskou páskou si rozumíš, máš nějaké speciální povinnosti i mimo hřiště?
Nemluvil bych o specíalních povinnostech nebo úkolech. Co je spojeno s kapitánskou páskou je spíše rutina a dělal by to každý kapitán. Já spíš ze své pozice zkušeného "důchodce" nahlížím i na ostatní věci okolo týmu a snažím se své postřehy předávat dál zodpovědným osobám. Ale to v týmu dělá v podstatě každý, jen někdo více a jiný méně.
Sleduješ výsledky dalších brněnských týmů, nebo se soustředíš jenom na superligu?
V tomto mi pomáhají naše stránky a facebook, kde mi se mi zobrazují výsledky buldočího potěru a sleduji i Hattrick a Gullivery. Výsledky těchto týmu vždy někdo do šatny donese a i na internetu sem tam něco najdu sám. Nestíhám samozřejmě sledovat vše, ale jen "superligový" nezůstávám.