Buldoci si z prahy odvezli výprask

Dvaadvacáté kolo zavedlo Buldoky na půdu lídra tabulky, pražský Chodov. Ten začal potvrzovat své kvality již od první třetiny.

V úvodní části nadělili chodovští florbalisté Buldokům 4 branky a o herní převaze svědčí i počet střel 15:5 pro domácí tým.
O přestávce se Buldoci trošku otřepali, snažili se nepouštět chodovské střelce k tolika pokusům, gólový apetit však neustával. Brňané se poprvé prosadili až když snižovali na 7:1. V posledním dějství se charakter hry příliš neměnil. Chodov diktoval tempo hry a Buldoci se nadále trápili. Konečný stav utkání 11:2 pro Chodov. 


FAT PIPE FLORBAL CHODOV - itelligence Bulldogs Brno 11:2  (po třetinách: 4:0, 3:1, 4:1)
branky Chodov: 9. Ondřej Mikeš, 13. Ondřej Plíhal, 13. Tom Ondrušek, 20. Dan Kašovský, 29. Marek Matejčík, 30. Michal Strachota, 31. Marek Vávra, 44. Tom Ondrušek, 49. Ondřej Mikeš, 50. Michal Strachota, 55. Michal Kotlas
branky Bulldogs: 31. Luděk Ondráček, 48. Václav Černoch
rozhodčí: František Pangerl, Jiří Šedivý 
vyloučení: 1:1; využití: 0:1
diváků: 117
zásahy brankářů: Jan Barák 15, Kryštof Bartek 21

Komentář k utkání trenéra domácích Davida Podhráského: Zápas jsme odehráli velmi dobře, ale upřímně jsem čekal vetší odpor soupeře. Jsem rád, že jsme hodili úterý za hlavu, vyhráli a můžeme trochu vydechnout můžeme v klidu připravit na vyvrcholení základní části.

Komentář k utkání trenéra hostí Davida Kyzlinka: Po třetí obdržené brance se naše hra sesypala. Musíme nadále pracovat na naší hře a s touto prací přijdou i výsledky. Gratuluji domácím k výhře.