BRNO ŽIJE FLORBALEM

již dlouhá léta je známo, že Brno patří florbalu, málokterý tým se může pochlubit takovými návštěvami a sportovní atmosférou na svých domácích zápasech, jako právě brněnští Buldoci. Tato skutečnost byla potvrzena i rekordem v nejvyšší návštěvě ligového utkání, který Brno drželo od roku 2012, kdy v památném zápase s podporou Komety dorazilo do hledišť 1574 diváků. V probíhající sezóně byl však rekord překonán v Pardubicích. A to není věc, kterou by si nechal brněnský fanoušek líbit. 
V atmosféře blížících se Vánoc přivítá náš tým odvěkého soupeře Tatran Střešovice. Náhoda tomu chtěla, že stejný tým byl soupeřem i ve zmíněném rekordním utkání. A koneckonců kdo jiný, než 16 násobný mistr by měl být vhodným protivníkem v zápase, při kterém si Brno vezme divácký rekord zpět!
Zapište si tedy do svých diářů velkým písmem datum 18.12.2016 a čas 17:00. A především pak v tento den nezapomeňte zavítat na Městskou sportovní halu Vodovu. Kromě florbalu špičkové úrovně na Vás budou čekat i soutěže o florbalové vybavení v ceně 10.000 Kč a pro prvních 100 z Vás, kterým již bylo alespoň 18 let, bude přichystáno i pěnivé osvěžení zdarma. Program začne již hodinu před utkáním. Od 16 hodin bude rozdávat své autogramy motocyklový závodník Karel Hanika. 

Pomozte nám dokázat, že florbalu zasvěcené město je v republice jen jedno a to je to naše. Přijďte a připojte se k události, která se opět touží zapsat do historie českého florbalu. A my uděláme vše pro to, abyste na tento den jen tak nezapomněli. Vždyť divák, to je důvod, proč se to všechno vlastně děje.

Událost na Facebooku:  F.png


Volná vstupenka ke stažení

Vstupenku nemusíte tisknout. Stačí stáhnout do mobilního telefonu.vstupenka-(1).PNG


tahejsnami-web-–-kopie.png