Ženy stále vládnou tabulce! O víkendu vyzvou Florbal Vsetín

A máme tady další domácí utkání ženského týmu, ve kterém se hráčky Brna střetnou s mladým ambiciózním týmem Florbal Vsetín.

Po náročném ale úspěšném víkendu, ve kterém jak juniorky tak ženy čekalo dvojkolo soutěží, tu máme pouze jeden víkendový zápas, který si nemůžete nechat ujít!


Ženy si po víkendových výhrách 6:3 nad SK Jihlava a 11:0 nad nováčkem soutěže Sklo Bohemia Světla n/Sázavou drží stále čisté konto bez prohry a to znamená první místo v tabulce východní divize.

Hráčky Vsetína v sobotním utkání nestačily na aktuálně druhý tým tabulky IBK Hradec Králové, kterému podlehly 5:7. Nicméně v neděli si náladu vylepšily vysokou výhrou 10:2 nad FTC Vysoké Mýto a na 3. tým tabulky FBC Dobruška ztrácí pouze 1 bod! 

Poslední vzájemné utkání se odehrálo zhruba před měsícem 6.10. na půdě Vsetína. Hráčky Brna si v tomto zápase hned v první třetině vytvořily dvoubrankový náskok, který se ale domácímu týmu nepodařil smazat a proto si brňanky odvážely 3 body za výhru 5:2. V tomto utkání se však neobjevila lídr kanadského bodování Sára Seevaldová a také bývalá juniorská reprezentatka Barbora Husková. Obě tyto hráčky aktuálně sbírají zkušnosi v ženské extralize za tým Vítkovic, ale pokud se jim nekříží zápasy, nastupují také za Vsetín v 1. lize žen. 


Zda tyto hráčky budou součástí týmu, který v neděli do Brna přijede zatím nevíme, ale můžeme Vám zaručit, že se bude určitě jednat o kvalitní zápas dvou týmů, které mají pro aktuální sezónu ty nejvyšší ambice. 


Takže si zapište do diářů! Na tomto utkání rozhodně nemůžete chybět‼️



událost: bit.ly/2zxSDrn