začala příprava na novou sezónu

Již všechna Buldočí družstva, včetně mužského A-týmu, zahájila přípravu na nadcházející sezónu. 
Snad nejméně oblíbená část florbalové sezóny je opět tady. Jak bude probíhat příprava A-týmu Buldoků jsme se zeptali trenéra, Rosti Kohúta.

Rosťo, jak bude letní příprava vypadat?
Hráče čeká 24 kondičních tréninku do 30.6. pod vedením Radka Výtiska. Následovat bude 16 denní aktivní pauza, ve které se budou hráči připravovat individuálně. V hale začínáme 17.7. a odehrajeme, stejně jako loni v přípravě, aspoň 30 přípravných zápasů.

 
Do této porce přípravných utkání počítáte i turnaje jako Czech Open?
Je to součet všech přípravných utkáni a turnajů: Ostrava Cup, Open Game, Czech Open a Slovak Floorball Cup.

Je aktuální letní příprava něčím specifická?
Bude hodně náročná, ale nebudou se běhat zbytečně dlouhé tratě. Chceme být rozhodně rychlejší, silnější, vytrvalejší a odolnější.

Radek výtisk začal u týmu působit během minulé sezóny, proč?
Radek se loni rozhodl vrátit ze Švýcarska do ČR. Ihned, když jsme to zjistili, jsme ho oslovili jestli by neměl zájem nám pomoci na pozici konzultanta v oblasti kondice. Nakonec jsme se domluvili a Radek se stal na jednu sezónu i kondičním trenérem A-týmu mužů. Jelikož Radek žije v Praze a čekají se svojí přítelkyni rodinu, tak bude letos zastávat pouze pozici konzultanta klubu v oblasti kondice.


Družstva Buldoků budou v průběhu léta využívat halu SportPoint, posilovnu a venkovní areál na gymnáziu Botanická a areál na Vejrostové v Bystrci



IMG_0368.JPGIMG_0376.JPGIMG_0387.JPGIMG_0382.JPG