Výběr soupeřů

Níže můžete sledovat Výběr soupeřů do play-off 2016

Tipsport Superliga


FAT PIPE FLORBAL CHODOV  (1)   x   ACEMA Sparta Praha  (7)

Jaroslav Berka, Sparta: Chodov jsme jako soupeře jsme doslova čekali. Do série jdeme odhodláni a těšíme se.

David Podhráský, Chodov: My jsme si dali debatu v okruhu zkušených hráčů pro a proti možných soupeřů. Probírali jsme vše, od brankářů až po vzdálenost k cestování, a Sparta nám vyšla jako nejpřijatelnější soupeř k tomu, abychom se dostali do semifinále.




Technology Florbal MB  (2)   x   Hu-Fa Panthers Otrokovice  (8)

Jan Pazdera, Mladá Boleslav: "Založili jsme své rozhodnotí na tom, že jsme v sezóně dokázali Otrokovice dvakrát porazit. Proto to pro nás byla nejrozumnější volba ze zbývajících soupeřů. Těšíme se na specifickou atmosféru do Otrokovic. Může nám to pomoci hlavně motivačně. Série bude těžká, je to bojovný tým, který může překvapit. Pokud ale uspějeme, tak dosáhneme atributů, které nám velice pomohou v dalších bojích."

Pavel Gofroň, Otrokovice: "Vybrala si nás Mladá Boleslav, asi největší aspirant na zisk letošního titulu. Asi jsme si nemohli přát lepšího soupeře. Našim cílem byl postup do play-off, proto čtvrtfinálovou sérii proti favorizované Mladé Boleslavi můžeme sehrát v klidu. Nemáme přehnané ambice, přesto si myslím, že když zahrajeme, co umíme, dokážeme soupeře potrápit. Po roční odmlce, kdy jsme v play-off chyběli, se na zápasy opravdu moc těšíme!"



itelligence Bulldogs Brno  (3)   x   FbŠ Bohemians  (6)

Jan Kadlec, Bulldogs: Je to hrozně jednoduché. My respektujeme pořadí týmů po základní části. Jako třetí tým jsme si tudíž zvolili Bohemians, kteří skončili šestí. Kdybychom skončili čtvrtí, tak volíme pátý tým. Je nám jedno s kým budeme hrát.

Michal Jedlička, Bohemians: "Že na nás zbyde Brno se dalo po prohře Tatranu s Otrokovicemi tak nějak čekat. Buldoci jsou nepříjemný soupeř, byť chlapi jsou vyrovnaní. Sehráli jsme s nimi řadu opravdu vyrovnaných zápasů, byť se štěstíčko vícekrát přiklonilo na jejich stranu. Máme jim ale co vracet, zejména pak za tu loňskou čtvrtfinálovou sérii."



Tatran Omlux Střešovice  (4)   x   1. SC Vítkovice Oxdog  (5)

Jiří Jakoubek, Tatran: "Série bude určitě vyrovnaná a těžká. Ukáže se v ní síla týmu. Odhodlání je obrovské. Týmy se znají dostatečně, prošly určitou obměnou před sezónou. I letos byly zápasy velice vyrovnané, a pokud přes Vítkovice dokážeme projít do semifinále, tak se ukáže, jak na tom letošní tým opravdu je."


Jan Vavrečka, Vítkovice: "S volbou jsme počítali, jsem optimista, věřím, že Tatran porazíme. Do čtvrtfinále jdeme s pokorou, poslední souboj nepočítáme, protože víme, proč jsme prohráli, co jsme udělali za chyby. Na sérii se pečlivě připravíme, musíme si pokrýt jejich smrtící brejkové situace, být aktivní na míčku a nedělat individuální chyby. Těšíme se na atraktivní zápasy jak pro nás, tak i pro fanoušky."

 

 

1. LIGA ŽEN


itelligence Bulldogs Brno   x   Banes Florbal Soběslav