Starší žáci ovládli Moravu

Jihomoravský výběr starších žáků se o víkendu zúčastnil turnaje v Ostravě. Kromě družstva z našeho kraje se zde představily výběry kraje Zlínského, Olomouckého a Moravskoslezského.
 
Tým z jihu Moravy reprezentovali také hráči z Bulldogs. Filip Špringer, Michal Pešák, Petr Koláčný, Matěj Lepka, Kuba Těžký, Vojta Kučera, Tomáš Kadavý, brankář Kuba Flek a trenér Radim Komínek.
Všemi zápasy prošel výběr našeho kraje suverénně. Se Zlínským krajem si mladíci poradili 7:2. Olomouckému kraji nedovolili skórovat ani jednou a nasázet se povedlo opět sedm branek.
Poslední utkání proti Moravskoslezskému kraji tak jednoduchý být neměl. Po druhé třetině však na tabuli svítil stav 7:1 pro Jihomoravany. Konečný stav 9:4 pak nejednoho diváka překvapil. Téměř všechny branky nastříleli dva hráči. Petr Koláčný a Dalibor Švéda, oba po 4 gólech.
 
„Utkání s Olomouckým a Zlínským krajem jsem vyhráli díky větší kvalitě. S Moravskoslezským krajem to však bylo především diky disciplíně a přístupu hráčů k zápasu.“ Hodnotí turnaj jeden z dvojice trenérů výběru, Radim Komínek.