Vylosovali jsme výherce věrnostní soutěže

V neděli se konečně dočkali fanoušci, kteří chodili Buldoky podporovat celou sezónu. Proběhlo losování o hlavní cenu věrnostní soutěže, TV LG 55 4K Smart Led od partnera soutěže, společnosti GC SYSTEM. 
Losování se zhostil zástupce společnosti GC SYSTEM, pan Antonín Jurtík. Ze sklěnené nádoby vytáhl 3 kartičky se jmény výherců. První vylosovaný vyhrál externí disk WD 2,5 Elements Portable 1TB. Druhý vylosovaný získal mobilní telefon Samsung Galaxy J5. Poslední vylosovaný obdržel poukaz na již zmíněnou hlavní cenu televizi LG 55 4K SMART LED s úhlopříčkou 139cm (55“). Předání TV proběhne tento týden v sídle společnosti GC SYSTEM. 
 

Výhercům gratulujeme a děkujeme za podporu!


MAD_1668.jpgMAD_1673.jpgMAD_1674.jpgMAD_1677.jpgMAD_1680.jpgMAD_1683.jpg
GC-System-RED-032-s-napisem-–-kopie.jpg

Společnost GC System a.s. působí na českém trhu již od roku 1990 se zaměřením na implementaci IT infrastruktur, oblast vývoje software a oblast školení. Dnes zůstávájí pro GC System nosným portfoliem činností implementace a dodávky infrastruktur ve spojení se správou objemných dat, dokumentů, movitého i nemovitého majetku. Rovněž je kladen významný důraz na poskytování profesionálních služeb pro kybernetickou  bezpečnost.

Více o společnosti na: www.gcsystem.cz


tahejsnami-web-–-kopie.png