Shrnutí série s Hradcem

Ženskému A-týmu se povedlo probojovat do finále skupiny východ, kde si to naše hráčky rozdají s Jihlavou. Nyní Vám přinášíme shrnutí série od hráčky Bulldogs, Petry Krejčíkové. 
1. zápas - Prospaly jsme první třetinu! (stav série 0:1)První zápas v sobotu v Hradci nedopadl pro Buldočky dle představ. První třetina byla osudová, kdy po 20-ti minutách svítilo skóre 5:1 ve prospěch domácích. Kamenem úrazu byla špatná obrana, která v první třetině vůbec nefungovala a Hradci tam padal jeden gól za druhým. Do druhé třetiny jsme již vstoupily zodpovědněji a snažily jsme se výsledek obrátit na naši stranu, nicméně náskok hradeckých hráček jsme již nedohnaly. Zápas byl ukončen s výsledkem 4:7, kdy se radovaly z výhry domácí IBK HK.
 

2. zápas - Musíme hrát třetí zápas! (stav série 1:1)Ke druhému zápasu semifinálového utkání jsme přistoupily více koncentrovaně. Úkol zněl jasně – vyrovnat sérii na 1:1. Ačkoliv první gól vstřelila ve 14-té minutě hráčka hostí Eliška Buchalová, minutu poté odpověděla Honcová gólem „my se nedáme“ a vyrovnala stav utkání na 1:1. Na konci 1. třetiny zvýšila skóre pro Buldočky Míša Žáková. Do druhé třetiny jsme nastoupily opět s inkasovaným gólem v první minutě, po tomto gólu jsme již nedaly Hradci šanci a šly jsme si pro vítězství. Krejčíková , Némethová, Detková a Žáková – to jsou jména střelkyň, které navýšily skóre ve druhé části utkání! Ve třetí třetině se rozhodla vylepšit skóre ještě Ďurišová a Bachratá. Hradecké hráčky sice bojovaly, ale siréna zazněla a Buldočky slavily výhru 8:4. Velké díky patří všem našim fanouškům, kteří nás táhly celou dobu dopředu a vytvořili neuvěřitelnou atmosféru na Vodové! DĚKUJEME!
 
Stav série se tedy vyrovnal a my jsme věděly, že jedeme ve středu do Hradce bojovat!


3. zápas - Vyšlo to! (stav série 2:1)Již od neděle se vědělo, že ve středu se pojede do Hradce rozhodnout o tom, kdo postoupí do finále divize východ. Před samotným zápasem apelovali trenéři na to, že to vyhrajeme jedině obranou a tak se i stalo! Před zápasem ještě proběhla týmová hecovačka v šatně a šlo se na věc. Vstup do utkání byl lepší než si kdo mohl představit. Po skvělé standardní situaci se s přehledem do brány trefila kapitánka Míša Sekaninová (asistenci si připsala Úšelová). Bleskově poté ve stejné minutě se navýšení ujala Honcová, které připravila šanci Dostálová. Stejná dvojice se postarala v této třetině o třetí branku Buldoček. Hradec se bránil a pět minut před koncem třetiny snížil stav na dvoubrankový rozdíl. Druhá třetina byla z obou stran velice opatrná a žádný gól tak diváci neshlédli. Nicméně třetí třetina rozhodla, dvěma góly si Buldočky utvrdily postup do finále. O prestižní akce se postarala Žáková, která po nahrávce od Krejčíkové vymetla víko hradecké brány. Pátý gól neboli o třešničku na dortu se postarala Šterbová s Honcovou, kdy po krásné akci se radovala Honcová dovršením hattricku a ukončila tak  týmu IBK sezónu.
 
Od začátku do konce jsme hrály jako tým. Dobré bránění, dravost a naši věrní fanoušci, to všem nám pomohlo k výhře 5:1 a vítěznému ukončení série na půdě hradeckých florbalistek.
 
Ve finále se utkáme již tento víkend s SK Jihlava. V sobotu nás pohostí protihráčky v Jihlavě a v neděli se budeme těšit na utkání na domácí půdě. BUDEME BOJOVAT!

tahejsnami-web-–-kopie.png