Ostrava Cup 2017 - HODNOCENÍ, FOTOGALERIE

Buldočí výprava se vrátila z ostravského turnaje s dvěma bronzy. V tomto článku naleznete výsledky všech utkání a průběh turnaje, který zhodnotili sami trenéři družstev. 
Hodnocení - trenér elévů Adam Konečný
Na turnaj jsme jeli s cílem zahrát si co nejvíce zápasů. V základní skupině jsme odehráli 4 zápasy, ve kterých jsme 3x zvítězili a 1x prohráli. Až do semifinále pro nás byla cesta turnajem "sladká". V boji o finále nás porazil tým z Vítkovic. O třetí místo jsme se pak poprali s týmem, který nás jako jediný dokázal porazit v základní skupině a to byl tým z Uničova. Do haly začalo pršet, museli jsme se v 10. minutě první poloviny přesouvat na druhé hřiště a zápas byl proto v menším tempu. I tak jsme se dokázali více nabudit než soupeř a zvítězit. Druhý turnaj v tomto roce, druhá medaile.

SKUPINA

BB vs. MVIL Ostrava   15:2
BB vs. Uničov Black   2:7
BB vs. Vsetín   13:0
BB vs. Havířov   10:0

 

PLaY-OFF

1/16
BB vs. Jablunkov   11:0
Osmifinále
BB vs. FBC Ostrava   7:1
Čtvrfinále
BB vs. Gepardi Brno   8:1
Semifinále 
BB vs. Vítkovice   1:3
O bronz
BB vs. Uničov   5:2
 
 
Hodnocení – trenér mladších žáků Rosťa Kohút
Na turnaj Ostrava cup jsme letos v kategorií mladších žáků jeli hlavně užít si zábavu po náročné sezóně. Zpestřit si florbalem tohle období, ve kterém florbal na tréninzích hrajeme pouze jednou týdně.  Na základě toho jsme také k turnaji přistoupili. Do Ostravy s námi odjeli v rámci projektu "Táhneme za jeden provaz" také hráči ze spolupracujících oddílu a věřím, že to pro všechny zúčastněné byla výborná zkušenost.
V prvním a druhém zápase v náš prospěch rozhodli zkušenosti. Třetí zápas jsme zpočátku hráli velmi slušně na míčku. Ještě na konci první poloviny jsme vedli, ale vinou nekoncentrace (špatné střídání), polevení (v návratech) a nedisciplíny (vyloučení) jsme vedení ztratili. To nás bohužel rozhodilo a vyřadilo na nějakou dobu ze hry. Kluci chtěli zápas otočit, ale nedokázali být dostatečně trpěliví. Soupeř nás potrestal z brejků a zaslouženě vyhrál.
V prvním kole play off jsme narazili na tým z Moravan a podařilo se nám využít zkušeností nabytých v předešlém utkáni s Kopřivnici. Díky snaze hrát s míčkem jsme vyhráli. Je potřeba však pochválit soupeře, který udělal v sezóně obrovský pokrok a několikrát nám díky individuálním dovednostem hráčů pěkně zatápěl.V druhém kole jsme narazili na zkušené Vítkovice. Kluci z Vítkovic byli ve všech aspektech hry rychlejší. A protože ve florbale rozhoduje rychlost, tak nám soupeř udělil turnajovou stopku. 
 

SKUPINA

BB vs. Zín Lions 11:2
BB vs. FBC Ostrava Žlutí 9:0
BB vs. Kopřivnice 3:9
BB vs. Moravany 7:3

 

PLAY-OFF

BB vs. Vítkovice 0:14
 
 
Hodnocení - trenér starších žáků Radim Komínek
Do turnaje jsme vstoupili velmi vlažně, čemuž odpovídal i výsledek prvního utkání. Na hráčích byla znát posezónní florbalová pauza, ve které mají pouze jeden trénink v hale a zbytek tréninků venku bez holí. To se projevovalo i v dalších zápasech ve skupině. S florbalově slabšími soupeři jsme dokázali vyhrát, herní projev však nebyl ideální.
Zlepšení přišlo v pravý moment a to v zápasech play-off. Zde jsme nestačili pouze na výběrový tým „broskví“.
Turnaj pro nás měl vygradovat utkáním o bronz. Chvíli před začátkem se však strhla bouřka a na plochu začalo doslova pršet. Organizátoři se snažili vše vyřešit a kaluže rychle poutírat. S trenérem Frýdku jsme se ale dohodli, že stav hřiště by mohl zapříčinit zranění hráčů a tudíž utkání neodehrajeme. Kuriózní situaci jsme vyřešili nájezdy, ve kterých jsme byli šťastnější.

Za celou Buldočí výpravu bych chtěl poděkovat fanouškům – rodičům, kteří povzbuzovali všechna družstva nehledě na to, ve kterém jejich syn či dcera hráli. DĚKUJEME!

 

SKUPINA

BB vs. Šumeprk 3:3
BB vs. Petrovice 9:1
BB vs. Vítkovice Modrobílí 4:1

PLAY-OFF

1/16
BB vs. Židenice 6:2
Osmifinále
BB vs. Letovice   8:3
Čtvrfinále
BB vs. Gullivers Brno   5:3
Semifinále
BB vs. IBK Peaches   1:8
O bronz
BB vs. Frýdek Místek   4:3 na nájezdy

FOTOGALERIE




tahejsnami-web-–-kopie-(1).png