O víkendu začne sezóna juniorům

Letní příprava juniorů je u konce, dolaďují se poslední detaily, a blíží se začátek nového ročníku nejvyšší juniorské soutěže, která letos přichází s novým názvem i herním systémem.
Brněnští Buldoci nastoupí v základní skupině KB Ligy juniorů na úvod proti Vítkovicím a Otrokovicím, dále pak v Olomouci a v Havířově a skupinu uzavřou domácím zápasem s FBC Ostrava. V této skupině odehrají junioři 5 zápasů a pak se podle pořadí ve skupině rozhodne o zařazení do další části soutěže. Po odchodu ročníku 1998 bude juniorský tým stavět hlavně na hráčích ročníků 1999 a 2000, a talentované hráče z ročníku 2001 a 2002. V sezoně 2016/2017 to Buldoci dotáhli do čtvrtfinále.
Hned na začátek soutěže čeká Buldoky ostrý sobotní duel ve Vítkovicích.
Tým, který to loni dotáhl až do semifinále bude velkým problémem pro brněnskou defenzivu. Loni s nimi prohráli oba dva zápasy po jasných výsledcích 8:5 a 11:4.

Buldoci, ale budou také sázet na hráče, kteří se již zapojili do Superligového dění v mužské nejvyšší soutěži. Půjde o první zápas v sezoně, takže se může stát cokoliv. V brněnské kabině panuje dobrá nálada a junioři jsou na start nového ročníku připraveni.
V neděli čeká Buldoky první domácí duel. Do města pod Špilberkem přijede nováček soutěže Panthers Otrokovice. Tyto dva týmy se v nejvyšší juniorské soutěži naposledy potkali v sezoně 2012/2013 kdy mladí Buldoci vyhráli obě utkání v poměru 4:2 a 10:4. Buldoci mohou spoléhat na dobrou bilanci z domácích zápasů z předchozího ročníku, kdy hodně zápasů vyhráli a potrápili tu i budoucího mistra Tatran Střešovice. Domácí prostředí juniorům vyhovuje i díky skvělé atmosféře v hledišti. Tak uvidíme, jak navážou na dobré výkony z domácího prostředí.
Na nedělní domácí klání jste všichni srdečně zváni!!!