Buldoci slaví čtvrtstoletí!

Budou Vánoce, a ty se každý rok nesou ve znamení lásky a pohody, ale také spousty jídla. A že se vám v té zimě sportovat nechce? Tak přijďte poslední adventní víkend aspoň podpořit Bulldogs v boji o Moravu. Vstup na utkání, při kterém si Buldoci připomenou 25. výročí klubu,  je ZDARMA!
Ale pozor! Předvánoční zápas Buldoků nebude jen tak ledajaký zápas, společně na něm totiž oslavíme výročí čtvrtstoletí Buldočího florbalu v Brně!
A když už oslava tak pořádná, vy s vašimi rodinami či přáteli se můžete těšit na vystavené dresy fotografie a další informace z hiostorie. Buldoci si toho ale pro vás připravili mnohem více. Kromě skvělého florbalu se můžete těšit také například na mini hřiště, kde si budete moci zastřílet na bránu. Také chystáme vánoční dílničky pro nejmenší, kde si budou moct vyrobit ozdoby nebo přímo dárky.  A protože budou ty vánoce, připravili jsme si pro prvních 100 z vás svařák zdarma, a pro každé dítě vánoční perníček. A aby toho nebylo málo, u příležitosti florbalového boje o Moravu si můžete přijít pro podpis od několika výborných Brněnských sportovců. Na koho se můžete těšit, vám prozradíme v následujících dnech, už teď ale můžeme říct, že to bude stát za to!
 

Hala se otevře v 11 hodin a od této chvíle již bude vše výše popsané připraveno - miniaréna, dílna pro děti, výstava...
Autogramiáda - Peter Mueller z Komety Brno, motocyklový závodník Karel Hanika a vicemistr světa ve fotbale Luboš Kalouda
12:00 Utkání Bulldogs Brno vs. Panthers Otrokovice
1. Přestávka - soutěže o ceny v hodnotě 10 000,- od partnera utkání  - florbalové prodejny Florbal.com 
2. Přetávka - Ježíšek pro nejmenší Buldoky
Hned po skončení utkání celoklubové focení na hrací ploše


Nenechte si ujít tuto událost a přijďte se naladit na tu správnou vánoční atmosféru, dát si horký nápoj a vychutnat si poslední superligový zápas v tomto roce.

BB-vs-Otrokovice.png