Buldoci obhájili vítězství na PFC

Po lonśnkém triumfu na turnaji Prague Floorball Cup se na letošní ročník hráči Bulldogs v kategori B06 těšili. To bylo vidět také na předváděné hře. tužší boje přišly až ve vyřazovacích zápasech, jinak turnajem prošla jako nůž máslem. 

Základní skupina, ze které do finále A postoupily jen dva první týmy

Bulldogs Brno – FBC Panthers Liberec  8:2
Bulldogs Brno – Start98 Kunratice  5:1
Bulldogs Brno – FAT PIPE Florbal Chodov  12:0
Bulldogs Brno – Florko Košice  6:2
 

semifilále – brněnské derby, kde se nám poprvé dostala nervozita na hokejky. Čekání, na první gól a následné odskočení do vedení,  bylo nekonečné. Ač výsledek nevypadá, byl to velký souboj.
Bulldogs Brno – K1 Florbal Židenice  5:1
 
finále –  opakování loňského finále jen s tím, že jsme byli ti co se ujali vedení rychlým gólem v úvodních minutách. Rozměry velkého klasického hřiště dělaly týmu problémy.  Soupeř hrál na rychlé protiútoky, potrápil nás i v oslabení. Klid na hokejky hráčů přinesl až proměněný nájezd.
Bulldogs Brno – Florbal Jesenice 4:2

Zláte medaile vybojoval tým ve složení:  Miroslav Kovařík, Matěj Hél, Šimon Válek, Matyáš Navrátil, Jan Skalník, Jakub Poláček, Jan Bura, Jakub Hanzelka, Jakub Továrek, Petr Vincenz, Anna Brucháčková, Tomáš Urbánek, Lukáš Holásek, Tomáš Macháček, Petr Úlehla, Alfred Hera a trenéři Adam Konečný a Gabriela Úlehlová

Na turnaji se Buldoci objevili také v kategorii B01. Tým dorostenců B, vedený Markem Zvalem, však po jedné výhře a dvou porážkách v základní skupině nepostopil do bojů o medaile.


Velmi děkujeme za skvělou přípravu hráčů (B06) trenérovi Rosťovi Kohútovi a všem fanouškům, kteří fandili na tribunách nebo doma při přenosech.



tahejsnami-web-–-kopie-(1).png