BULDOČÍ MLÁDEŽ - trenér Adam Konečný

Je tu další díl naší pravidelné rubriky. Dnes budeme pokračovat v představování trenérů naši mládeže. Adam Konečný je dlouholetý florbalista a sportovec tělem i duší. 
Ahoj Adame, mohl bys nám povědět, kdy jsi s florbalem začal, kdo tě k florbalu přivedl a jakými kluby jsi během svého mládí prošel?
Ahoj, s florbalem jsem začal ve svých 6-ti letech, kdy jsem poprvé držel florbalku v předškolním věku. Dovedl mě k tomu o rok starší kamarád, který florbal už hrál a já to chtěl zkusit také. Od první třídy jsem pak začal hrát za tým SPA SOKOL BRNO I, kde mě vedl Robin Šimík. Teď přesně nevím kdy, ale později se klub přejmenoval na GULLIVERS SOKOL BRNO I, který působí stále na stejném místě. V dorostech jsem přestoupil do Bulldogs Brno, kde jsem hrál za dorost a juniorku zároveň. Bylo mi tedy dopřáno hrát juniorskou soutěž 4 roky.
 
Jaké jsou tvé úkoly v Bulldogs Brno mimo trénování elévů?
Jelikož se mi nepovedlo dostat se na vysokou školu, domluvil jsem se s Bulldogs, kde mám momentálně domluvený půl úvazek, přičemž jak už bylo zmíněno jsem trenérem elévů, trenér B-týmu starších žáků a ve zbylém čase pomáhám s čím je třeba.
 
Jaký je tvůj největší florbalový úspěch?
Můj dosud největší úspěch je určitě druhé místo v juniorské G2 lize skládaných z ročníků 95/94, na který určitě nikdy nezapomenu. Kde jsme ve finálové sérii nestačili ještě na tehdejší Remedicum Ostrava a prohráli poslední zápas doma před plnou starou Vodovou.
 
Proč jsi zmizel ze soupisky našeho A týmu a budeš znovu usilovat o návrat zpátky?
Ze soupisky A-týmu jsem zmizel proto, jelikož jsme se domluvili, že jisté místo v základní sestavě mít nebudu a proto jsem chtěl odejít a hrát jinde, kde vím, že si zahraju celý zápas. Mám trénink pouze 2x týdně, nejsem určitě v takové kvalitě, jak předvádí A-tým a proto si nejsem jistý, že se dostanu zpět. Každopádně se snažím dělat vše na maximum, co to jde a jestli se po sezóně někam výkonnostně posunu a dostanu šanci, to nevím. Byl bych určitě rád, extraliga je skvělá soutěž.
 
Děkujeme za rozhovor.
Díky a přeji všem jen to nejlepší do nového roku 2016.